Výměna termostatu - foto
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?p=99722#99722langdon2 píše:sak mi tam ziaden termostat nenaslo.....
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Já už to hledám půl dne a vypadá to, že pro náš typ x16xel to existujelangdon2 píše:sak mi tam ziaden termostat nenaslo.....
pouze v kuse i s přírubou. Na http://i-obchod.rall.cz/ jsem našel asi největší nabídku termostatů, zajásal jsem nad nějakým typem TERMOT za 350 Kč, ale pak jsem si všim, že tam není napsaný můj motor a ejhle hned vedle byl x16xel, ale cena termostatu WAHLER okolo 1500 Kč. Přitom ten TERMOT vypadá na pohled stejně. Tak ještě počkám, jestli někdo neporadí, ale asi to vzdám.
Jo a kit QTH569K je něco záhadného, co nelze nikde najít.
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Pošli mail na olejspoj, napišou ti co je k mání a za kolikChoze L píše:Já už to hledám půl dne a vypadá to, že pro náš typ x16xel to existuje
pouze v kuse i s přírubou. Na http://i-obchod.rall.cz/ jsem našel asi největší nabídku termostatů, zajásal jsem nad nějakým typem TERMOT za 350 Kč, ale pak jsem si všim, že tam není napsaný můj motor a ejhle hned vedle byl x16xel, ale cena termostatu WAHLER okolo 1500 Kč. Přitom ten TERMOT vypadá na pohled stejně. Tak ještě počkám, jestli někdo neporadí, ale asi to vzdám.
Jo a kit QTH569K je něco záhadného, co nelze nikde najít.
Tak páni, ja už mám výmenu za sebou. Tiež som to tu všetko prešiel a nič. Nakoniec som vošiel do prvej predajne s autosúčiastkami a odyšiel s vložkou. QTH 600 K to mi poradili, že tento druh berú na naše autá ako náhradu. Pasuje a cítiť že sa to hreje skorej ako predtým. Myslím že je to OK
Strieborná ASTRA-G 1.6 16V X16XEL 98
BrKap píše:Tak páni, ja už mám výmenu za sebou. Tiež som to tu všetko prešiel a nič. Nakoniec som vošiel do prvej predajne s autosúčiastkami a odyšiel s vložkou. QTH 600 K to mi poradili, že tento druh berú na naše autá ako náhradu. Pasuje a cítiť že sa to hreje skorej ako predtým. Myslím že je to OK
Kolik to stálo?
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Vložka ma vyšla na 290 sk - slušne . Výmenu by mi robil "odborník",( chladiacu kvapolinu on nedokáže spustiť- vytekla po bloku, šrobovákom sa snažil vypáčiť vložku- stačilo otočiť, dolial mi tam obyčajnú vodu). Podľa neho termostat bol dobrý a budem ešte nadávať a meniť naspeť za starý. Bol som u neho len preto, lebo to auto doviezol z D a predal mi ho. Takže podľa neho bolo všetko v poriadku.
Strieborná ASTRA-G 1.6 16V X16XEL 98
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Mi tak po pěti až sedmi začne hýbat ručkou a do 15km sem na 87-88 stupních.... 1,7 TDi
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
termostat
Když byla ty mrazy kolem -10, tak mi max. vylezla na 65-70 stupňů. A to mám nový včetně příruby.
2.0 DTI 16V, 2001 CDX, CARAVAN Z147
Tak jsem si taky měnil termostat, podle toho, jak vypadal ten starý, tak byla vytlačená ta dosedací část v tom tělse, o kterou se opírá ta samotná vložka. Takže to zřejmě trochu protýkalo, projevovalo se to tak, že ručička se začala zvedat tak po 8-10 kilometrech a zvedela se celkem pomalu a během jízdy kolísala mezi 80-90 stupni, asi jak to bylo pootevřený jen trochu, tak to dolů úplně nespadlo. Teď co mám novej, tak ručka se začne zvedat tak po 3 kilometrrch a výrazně rychleji, foukat teplý to začne skoro hned a ručka se pak zastaví těsně před tou prostřední čárkou a už se ani nehne.
Astra 1.6 XEL 16V Caravan
Jo a jak jsem sháněl ten celý termostat, tak jsem volal i do auto Štangl,
vzala to nějaká slečna, která do toho asi moc neviděla a nabízela mi termostat v ceně 300 kč, chtěl jsem nejprve konkrétní značku, kterou ale neměli na skladě a měli jen toto, na mé námitky, že chci celé těleso v ceně kolem 1500, že nechci jen vložku, tak neuměla odpovědět, evidentně se v tom nevyznala, tak to podle mě bude asi jen ta vložka.
Takže zkusit auto Štangl
vzala to nějaká slečna, která do toho asi moc neviděla a nabízela mi termostat v ceně 300 kč, chtěl jsem nejprve konkrétní značku, kterou ale neměli na skladě a měli jen toto, na mé námitky, že chci celé těleso v ceně kolem 1500, že nechci jen vložku, tak neuměla odpovědět, evidentně se v tom nevyznala, tak to podle mě bude asi jen ta vložka.
Takže zkusit auto Štangl
Astra 1.6 XEL 16V Caravan