Tak nevím jestli jsem to sem už nepsal ...takže Hokej Pardubice oleee( i když letos moc oleee neee ) a pak chytám hokejbal za Jestřábi Přelouč ..takže jedééém do plejaf jak říka Pepa Beránek
Když už jsme u toho - HC BECHEROVKA KARLSBAD ( i když se to snaží maskovat různými jinými názvy... ), a ten fotbal mne až tak netrápí... jedině snad - Slávisté prominou - již od hodně mladého věku TOTTENHAM...
Ivanhoe67 píše:Když už jsme u toho - HC BECHEROVKA KARLSBAD ( i když se to snaží maskovat různými jinými názvy... ), a ten fotbal mne až tak netrápí... jedině snad - Slávisté prominou - již od hodně mladého věku TOTTENHAM...
Ty we Tottenham....ja ti dam...pockej az te potkam
Ty we... kdyby se mi ty Tvoje znaky zobrazili, tak jsem to ani nenapsal!!! Tak už vím, co je to ve fotbale - pokud tedy nejsi Klokan a nevzpomínáš na vyřazení v poháru UEFA - cca 1984-5...
A co ten hokej? - abych si třeba zase nějak nenaběhl...
Jsem v poslední době čím dál smutnější Sparťan. Co bych také byl jiného, že? Vždyť jsem z Prahy 7.
Fandím hokeji (tam nám to ale teď také nejde), často Sportovní halu na zápasech Sparty navštěvuji.
Ale ten fotbalový klub, kde vládnou Slováci s tím arogantním hajzlem Křetínským, jsem za Spartu přestal považovat.