Výmena autorádia
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je ale obvod který tohle obstarává přímo v rádiu, takže když to vyměníš za Sonku, tak Ti to takhle nepojede. Buď to pojede furt, klíč neklíč (spojit žlutý s červeným) nebo to zhasne po vytažení klíčku (na žlutém trvale +12V a na červeném +12 spínaných z klíčku.)
Na starších Sonkách byl zezadu přepínač pro něco takového, ale ty nové (typ CDX -GT xxx) to nemají... teda měl jsem tři a na žádném to nebylo. Tam se úplné zhasnutí displeje (tím pádem téměř nulový odběr proudu) řeší podržením tlačítka OFF na 3s.
Teď mám vyšší řadu CDX-GT710 a tež to mám furt pod proudem.
Na starších Sonkách byl zezadu přepínač pro něco takového, ale ty nové (typ CDX -GT xxx) to nemají... teda měl jsem tři a na žádném to nebylo. Tam se úplné zhasnutí displeje (tím pádem téměř nulový odběr proudu) řeší podržením tlačítka OFF na 3s.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
zdar chlapi. dneska sem vymontoval z astry origo rádio co tam mám: car 300. chci kupovat nový sencor scd-5805mr. v případě že to bude potřebovat nějakou redukci ( fakt tomu nerozumím a na netu sem nenašel obrázek rádia zezadu ) vleze se tam ta redukce do toho šuplíčku pod rádio? asi to je blbej dotaz, ale nemůžu rozumět všemu...
Dík Gagarynn
Dík Gagarynn
Astra 1.6 16V Edition 2000
ale tak mě je celkem jedno co to bude, ale chci aby to mělo USB port, a takový nejlevnější třeba od sony je min. za 3000. a to už je celkem slušnej rozdíl. Máš nějaký konkrétní výhrady proti sencoru? já myslim že dneska už je to více méně jedno, jestli je to jedno nebo dryhý, stejně je to tchaiwan nebo čína...nebo ne?
Gagarynn
Gagarynn
No je to otazka nazoru a nechci Ti ho vnucovat, pokud jdes pouze po co nejnizsi cene, tak je pravda, ze znackove koupis draz. Muj nazor je, ze kvalita od zvuku az po provedeni je hodne kolisava a tomu odpovida cena.
Neni to zrovna o konkretnim radiu, ale jako nazor na znacku by to stacit mohlo.
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... e0d94a3ea0
Neni to zrovna o konkretnim radiu, ale jako nazor na znacku by to stacit mohlo.
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... e0d94a3ea0
hmmm.......tak to bylo zajímavý! prostě asi záleží co člověk chce a jaký má štěstí. budu asi doufat a modlit se. a co? vlastně máš dneska na všechno 2 roky záruku, takže se dá v případě nouze bojovat. ale každopádně to pak asi v takovým případě otravuje život....prostě nevím co.....
Dobrá rada drahá
Gagarynn
Dobrá rada drahá
Gagarynn
...
Osobne mi to nevadí, že sa mi rádio vypne po vybratí kľúča. Pokiaľ som v aute, tak nie je problém tam ten kľúč nechať, ak idem preč, tak aspoň nešťavim baterku. Ale keď si tak teraz spomínam, tak to je asi vážne tak, že pri niektorých orig. autorádiách sa po vybratí kľúča vypne - ak ho nevypnem manuálne, ale ak ho potom zapnem, tak ide.
Osobne som našiel aj návod, ako to prepojiť, aby to išlo aj bez kľúča (niekde tu), ale takto sa mi to páči viac - vytiahnem kľúč - rádio nehrá
Osobne som našiel aj návod, ako to prepojiť, aby to išlo aj bez kľúča (niekde tu), ale takto sa mi to páči viac - vytiahnem kľúč - rádio nehrá
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty si tady našel návod, aby se to rádio chovalo stejně jako originál, že při zandání klíčku se rádio zase zozběhne tak, jak si ho nechal, když si klíč vytáhnul... ?? to by mě zajímalo...
Moje Astrina 1,7DTi
ja mam na tom radiu vzadu taktiez konkakty, ktore ten prud zaobstaravajua neskusal som este jednu poziciu, tak neviem co to robi. Momentalne to mam tiez na vypnutie po vytiahnuti klucika.Frydex píše:Tohle je ale obvod který tohle obstarává přímo v rádiu, takže když to vyměníš za Sonku, tak Ti to takhle nepojede. Buď to pojede furt, klíč neklíč (spojit žlutý s červeným) nebo to zhasne po vytažení klíčku (na žlutém trvale +12V a na červeném +12 spínaných z klíčku.)
Inac uplne vypnutie displeja neriesim. Vacsinou ked z auta odchadzam tak vyberam panel.
3000 - to nie je až tak veľa. Tie Sencory a podobné neznačky by som osobne nebral. Otec ma v Š 110 nejaký Sencor - taký najlacnejší a hraje to úboho. Ale hraje. Osobne považujem za značku: Panasnic, Sony, Pioneer . A dajú sa kúpiť okolo 3000 Sk - čo osobne považujem do Astry za veľmi prijateľnú cenu. Keby si to mal dať otec do Š 110, tak by to bola cena = 100% ceny jeho autaGagarynn píše:ale tak mě je celkem jedno co to bude, ale chci aby to mělo USB port, a takový nejlevnější třeba od sony je min. za 3000. a to už je celkem slušnej rozdíl. Máš nějaký konkrétní výhrady proti sencoru? já myslim že dneska už je to více méně jedno, jestli je to jedno nebo dryhý, stejně je to tchaiwan nebo čína...nebo ne?
Gagarynn
Je pravda, že Tie rádia s USB sú drahšie ako s MP3, ale na druhej strane, keď na to chceš napojiť trebars mp3 prehrávač, tak Ti stačí vstup AUX a to má Panasonic, sony - aj za 3000 Sk...
PS: Osobne by som možno radšej kúpil LG, ako Sencor. LG je aspoň nejaká "značka" vo svete počítačov . Sencor nie je značka nikde - aspoň podľa mňa - je na úrovni Oravy a tú by som tiež nekúpil.
Skús nejaké akcie
Tiež vyberám panel - nech neláka zlodejov a zamykám na 2x (nedá sa to otvoriť zvnútra), nenechávam nič v aute - okrem 2 synových malých plyšákov pripevnených na spolujazdcovej hlavovej opierke. Rádia by bola škoda (dá sa bez neho žiť), ale okno - to by na mňa fúkalo a stojí to peniaze, nie však toľko (predpokladám), aby to pokryla moja poistka - to by bolo len zo spoluúčasti - tuším...Chavron píše:ja mam na tom radiu vzadu taktiez konkakty, ktore ten prud zaobstaravajua neskusal som este jednu poziciu, tak neviem co to robi. Momentalne to mam tiez na vypnutie po vytiahnuti klucika.Frydex píše:Tohle je ale obvod který tohle obstarává přímo v rádiu, takže když to vyměníš za Sonku, tak Ti to takhle nepojede. Buď to pojede furt, klíč neklíč (spojit žlutý s červeným) nebo to zhasne po vytažení klíčku (na žlutém trvale +12V a na červeném +12 spínaných z klíčku.)
Inac uplne vypnutie displeja neriesim. Vacsinou ked z auta odchadzam tak vyberam panel.
jj, to je mi jasný že sony by byla lepší volba. copak kradu? úplně jste mě tu rozhodili názor, teď fakt nevim co mám koupit. ale něco určitě potřebuju. na kazety to je už slušnej středověk....
zan na druhou stranu, ta diskuze na daný téma, co posílal Marky odkaz, je taky zajmavá. tam to vyšlo tak 50/50. ja myslim že namá cenu kupovat nějak drahý rádio, když v tom autě mam originál repro = dva "slušný" repráky ve dveřích a 4 takový malý chudáčky...
ten sencor by to snad nedonutil hrát aspoň trochu slušně?
já nemám hudební sluch..
zan na druhou stranu, ta diskuze na daný téma, co posílal Marky odkaz, je taky zajmavá. tam to vyšlo tak 50/50. ja myslim že namá cenu kupovat nějak drahý rádio, když v tom autě mam originál repro = dva "slušný" repráky ve dveřích a 4 takový malý chudáčky...
ten sencor by to snad nedonutil hrát aspoň trochu slušně?
já nemám hudební sluch..
Jen aby jsi se nepletl, ty original repraky v astre nejsou az tak spatne, hodne udela jen vymena radia za slusne, mel jsem vdo cdr500 a po vymene ten zvuk byl uplne jinde.
Tady mas dalsi levne znacky daewoo a hyundai
http://www.ppelectronic.cz/zbozi/autora ... usb-sd-mmc
Ale osobne bych si dodelal do te CAR300 AUX vstup a dosetril na slusnou znacku .
Tady mas dalsi levne znacky daewoo a hyundai
Ale osobne bych si dodelal do te CAR300 AUX vstup a dosetril na slusnou znacku .
-
- Kontaktovat uživatele:
Můžu jen souhlasit. Koupil sem sonku a po výměně sem se nastačil divit jak ty repro hrajou... je to 100 a 1.... fakt velký rozdíl, rádio dělá hodně...
Moje Astrina 1,7DTi