nn, me se zda ze ten disk je polozenej na ten patnik a oprenej o kolo a takhle to vypada, takze ja tipuju novy letniAstraMan píše:Nechci tady věšet buliky na nosy, ale mě to připadá jak disk fláknutý v nějakým programu na fotku Astry
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
me je lito nechavat na zimu hlinikyZigi píše:Pěkný kola Miloshi, ty minulé ALu sis měl nechat na zimu a tyto na léto, vypadalo by to good, plechy si mohl prodat
No praci jsem si moc nedal, ja je mel za hoooodne goood cenu takze jsem byl rad ze je muzu vzit, sou to 15x6.5 a ET38 tak snad trosku budou "vylezly"Sweet píše:Sis dal docela práci s tím aby Ti to sedělo přesně podle obrubníku.Jinak jsou to moc pěkný kola. Pár jsme jich prodali na nové Corsy a byly moc pěkný, hlavně dost rozšiřujou a vystupujou.
No ja je nekoupil kvuli tomu, ale proste se mi ty oranz blinkry nelibej na jakemkoliv auteAstraMan píše:Nojo ty zadní lampy Ti bude závidět hodně lidí
No to mě bylo jasné, mě se také nelíbí ty orange blinkry...milosh píše:No ja je nekoupil kvuli tomu, ale proste se mi ty oranz blinkry nelibej na jakemkoliv aute
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |