milosh píše:
kamo mas astru urcite? mi to pripada jako to kdyz majitel fabie 1.2htp vypravi jak mu to ve meste bere 3l/100km
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
49litru sem tam nenatankoval snad nikdy
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
milosh píše:
kamo mas astru urcite? mi to pripada jako to kdyz majitel fabie 1.2htp vypravi jak mu to ve meste bere 3l/100km
ja som kupil astru caravan pred mesiacom a v papieroch je ze nadrz ma 45l. a aj ked som tankoval, tak 44 som tam nalial, ked som pocas blikania nabehal cca 40km. Inac sa mi zda divne, ked mi zacne svietit kontrolka, tak cca po 15 km sa rozblika.Luky píše:Me dela to samy. Nejvic jsem tam dostal 46l, a to uz hladovy oko blikalo aspon 40km. A nevim, jak jste prisli na 48l nebo 52l nadrz, dyt ma rovnejch 50l, ne?
Mě začne blikat rezerva a natankuju asi 47 litrů. Maximum tankování je 49 litrů. Ale myslím že to dobrý není jet až na dno.gErda píše:plne dotankovani 60 litru? tak to nevim kde na to prisli![]()
to tam nedam ani za nic (mozna s kanystrem v kufru jo
), a rezerva pet litru, no rikam sviti rezerva a natankuju 44l, to at mi nekdo vysvetli
Mne to vadilo, keď som auto kúpil. Bol som sa na to dokonca spýtať aj v servise. Raz kontrolka svietila, po zastavení a opätovnom naštertovaní už nie. Ale je to OK. Benzín nedošiel...Jirka píše:Píšete tady že má nádrž 52 litrů.Já byl dnes tankovat,20 litrů jsem tam nalil z kanystru a 34 u pumpy.Nějakej zbytek jsem měl v nádrži.Když to tak sečtu tak jsem tam mám 55 litrů.Je to možný.Taky je fakt že ručička ukazuje až za poslední čárku.
A ještě jeden dotaz,ručička palivoměru mi ukazuje hodně rozdílně když stojím na rovině nebo v kopci.Čumákem dolů víc a čumákem nahoru míň paliva v nádrži.Dělá vám to taky nebo jsem výjimka.Nejsem si jistej kolik mám paliva a spotřeby se taky nějak dopočítat nemůžu.
tak me v nadrzi zbylo jeste 10l jak zacalo oko blikat (svitit)pindo5 píše:caute hosi dobra diskusia ja mam skusenost ze po rozblikani kontrolky sa da ujet 50 km astra 1,6 16V
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |