Sportive Astra 2,0 DI Caravan...
- Reklama
No teda, Caravan a v červené, nejlepší kombinace pro auto Máš to hezký.sportive píše:Opierka je super..Mne sa paci,je pohodlna a hlavne da sa odklopit..
Zeptám se tě ohledně té opěrky - je to tahle? http://www.e-shop24.cz/operka-loketni-chrom/d-70148/
Já bych si rád dal do auta tuhle: http://www.e-shop24.cz/operka-loketni-drevo/d-69913/ - hodila by se mi tam kvůli té imitaci dřeva, ladila by s palubkou a řadicí pákou.
Montoval jsi jí sám? Jak to šlo a vypadá ta montáž hezky? Jde mi o to, aby nebyly moc vidět šrouby.
No s tou farbou a kombikom mas pravdu:-) ved ja uz som tiez tvoju obzeral.Co sa tyka opierky je to presne tak ktoru si myslel..Mne sa pacila len tato o inej som ani nerozmyslal..Inac robi sa aj s drevom..Miesto chromu je tam drevo..ale ja som chcel chrom pretoze mam chromove klucky..No montoval som ju sam.Teda s kamaratom a trosku sme si zanadvali..Museli sme ju kapku prerobit..Ale drzi v pohode.Len my sme to montovali v dost blbom pocasi a na rychlo vies??ale je to v poho..ale poradim ti..ked to poides montovat neunahli to ak to chces mat pekne..NAjlepsie asi bude ked zhodis sedacky, vtedy to bude bomba..Ale urcite si daj laktovu je to super vec..Uz si ani neviem predstavit ako som bez nej jazdil..A este na tej co mam ja je dobre ze sa da odklopit takze ked ju tam chvilu neces tak ju len odklopis medzi sedacky..
Fuu som sa riadne rozpisal ..Tak keby este nejake otazky tak kludne pytaj..PRajem vela stastia s tou opierkou
Fuu som sa riadne rozpisal ..Tak keby este nejake otazky tak kludne pytaj..PRajem vela stastia s tou opierkou
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Ani by tě to pak netěšilo, kdyby to šlo snadnosportive píše:No montoval som ju sam.Teda s kamaratom a trosku sme si zanadvali..
Díky za rady. Jsem rád, že teď vím, že tenhle model jde namontovat do Astry. Jdu do ní, to je jasná věc!sportive píše:Tak keby este nejake otazky tak kludne pytaj..PRajem vela stastia s tou opierkou
Ktoru opierku chces dat??tu co mam ja alebo tu co si ukazoval ty.??Gondo píše:Ani by tě to pak netěšilo, kdyby to šlo snadnosportive píše:No montoval som ju sam.Teda s kamaratom a trosku sme si zanadvali..Díky za rady. Jsem rád, že teď vím, že tenhle model jde namontovat do Astry. Jdu do ní, to je jasná věc!sportive píše:Tak keby este nejake otazky tak kludne pytaj..PRajem vela stastia s tou opierkou
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
No jasne bude pekna..A aj keby sa mne nepacila tak hlavne je, ze sa paci tebe,ty na tom aute chodis..Ale je pekna bude sa ti tam hodit a hlavne sa stym super jazdi..uz som si na to tak zvykol ze ked si ju sklopim tak mi tam chyba:-)
TAK A JE TO TU:-)
No konecne vacsie zmeny v zivote mojej asticky..
ANgel eyes,xenony a konecne som nahodil alu..
Zatial len par foteciek z mobilu ale ked bude viac casu tak spravim krajsie a lepsie foto..
Dufam ze sa bude pacit.
ANgel eyes,xenony a konecne som nahodil alu..
Zatial len par foteciek z mobilu ale ked bude viac casu tak spravim krajsie a lepsie foto..
Dufam ze sa bude pacit.
Naposledy upravil(a) sportive dne 09 bře 2008, 12:46, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, prosím tě já si teď taky objednal přesně tu samou opěrku co jsi tu popisoval, že jsi ji už montoval, tak mám dotaz, jde to teda namontovat aniž bych musel vyhazovat sedačky, kdyby bylo nějaké foto tak bych ti byl hodně vděčný díksportive píše:No s tou farbou a kombikom mas pravdu:-) ved ja uz som tiez tvoju obzeral.Co sa tyka opierky je to presne tak ktoru si myslel..Mne sa pacila len tato o inej som ani nerozmyslal..Inac robi sa aj s drevom..Miesto chromu je tam drevo..ale ja som chcel chrom pretoze mam chromove klucky..No montoval som ju sam.Teda s kamaratom a trosku sme si zanadvali..Museli sme ju kapku prerobit..Ale drzi v pohode.Len my sme to montovali v dost blbom pocasi a na rychlo vies??ale je to v poho..ale poradim ti..ked to poides montovat neunahli to ak to chces mat pekne..NAjlepsie asi bude ked zhodis sedacky, vtedy to bude bomba..Ale urcite si daj laktovu je to super vec..Uz si ani neviem predstavit ako som bez nej jazdil..A este na tej co mam ja je dobre ze sa da odklopit takze ked ju tam chvilu neces tak ju len odklopis medzi sedacky..
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
Zdravím, prosím tě já si teď taky objednal přesně tu samou opěrku co jsi tu popisoval, že jsi ji už montoval, tak mám dotaz, jde to teda namontovat aniž bych musel vyhazovat sedačky, kdyby bylo nějaké foto tak bych ti byl hodně vděčný dík
Nazdar Hermi...Ja som pri montovani nezhadzoval sedacky ale myslim ze by sa ti to robilo o dost lepsie keby si ich zhodil..No a ja som si to prisposobil...No skusim ti to nafotit..A co su tie konzoly na montovanie tie kovove tak ja som mal v tej sade 2 pary..Tym sa nastavuje ako vysoko chces mat tu opierku..TAk ja som pouzil len jeden par lebo potom by to bolo moc vysoko..Inac montoval to aj Chavron tak sa skus este jeho opytat ci zhadzoval sedacky..Ale ak budes chcet tak ti kludne nafotim aj poradim co a ako..len sa kludne spytaj
Nazdar Hermi...Ja som pri montovani nezhadzoval sedacky ale myslim ze by sa ti to robilo o dost lepsie keby si ich zhodil..No a ja som si to prisposobil...No skusim ti to nafotit..A co su tie konzoly na montovanie tie kovove tak ja som mal v tej sade 2 pary..Tym sa nastavuje ako vysoko chces mat tu opierku..TAk ja som pouzil len jeden par lebo potom by to bolo moc vysoko..Inac montoval to aj Chavron tak sa skus este jeho opytat ci zhadzoval sedacky..Ale ak budes chcet tak ti kludne nafotim aj poradim co a ako..len sa kludne spytaj
-
- Kontaktovat uživatele:
zatím čekám až mi to příjde, ale potom bych nějaké fotečky i uvítal abych se vyvaroval zbytečných experimentů dík mocsportive píše:Zdravím, prosím tě já si teď taky objednal přesně tu samou opěrku co jsi tu popisoval, že jsi ji už montoval, tak mám dotaz, jde to teda namontovat aniž bych musel vyhazovat sedačky, kdyby bylo nějaké foto tak bych ti byl hodně vděčný dík
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,