Nevadí není to zase tak strašný nepřekonatelný problém, jen se mě zdá že u té hlavice se dřevem to asi bude jinak protože ta origo je širší , jinak máš pravdu že tady stím nikdo problém neměl, na jiném fóru ano , ale jak říkám neřeš manžeta je super a kůže taky.
citace z jiného fóra:
Osobně mohu doporučit. Jediný problém jaky jsem mel, byl při nasazování, nemohl jsem přetáhnout manžetu přes hlavici řadičky.
Na to, jak sundat hlavice jsem nepřišel. Ale pomohlo mnuti a roztahovaní kůže a pak vytrvalost a síla k přetažení. Jinak vše sedí perfektně a je pěkně uděláno.
Časem půjdu i do manžety na ručku, ale ta je zatím OK. A musím strádat na náboj. Ložisko je KO a prodává se včetně náboje. To jsem se dostal někam jinam, než je manžeta
a ještě jeden:
Já mám od toho maníka i na ručce, nechal jsem si to prošít červenou nití, je to fakt pěkné, ale také byl problém s přetažením manžety přes hlavu ale pak nastal další problém s utažením páskou, musel jsem vystříhnout, kousek kůže na ohybu abych to mohl pořádně utáhnout.
Mohu dát fotky ale musel bych to někomu poslat.
Ahoj
u mě halt sílu neudrželo šití
ale sám vidíš že to ani není vidět , zapošiju to aby to nepostupovalo dál a je to , tím se nezatěžuj mám s ní radost a to je hlavní