![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
PS.: v sobotu ráno se vydáme do Polska, potřebuji koupit oba díly výfuku, doufám, že mi někdo ze severní Moravy poradí, kam pro něj zajet.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Já, už dlouho bych rád dělal mluvčího...lukaskpd píše:tojo mozna by prijeli nekteri novinari len nevim kdo by delal tlacovku
To spíš v neděli do Polska, na burzu do Gliwic... tam seženeš vše...Zdeněk Lbc píše:...
PS.: v sobotu ráno se vydáme do Polska, potřebuji koupit oba díly výfuku, doufám, že mi někdo ze severní Moravy poradí, kam pro něj zajet.Díky.
Tak vítej zpět doma a mám konečně nové SPZ podznačníky a bezramínkové stěrače a opravdu super, koupeno na burze a dokonce tam polák mě super zadní lampy na Astru G, až jsem slintal a málem je měl koupené, místo nového mobiluFrydex píše:Jasná páka....
Zdenku ty prostě nikdy nesklameš, minule jsi byl nemocen a na antigiotikách a přesto jsi přijel. Snad jsi nezapoměl a pokusíš zjistit to info, o které jsem tě žádal, pokud to nebude nic se neděje, vymyslím něco jiného.Zdeněk Lbc píše:Je to sice ještě za dlouho, ale máme to z Liberce kousek, takže s námi počítejte. Přijedeme již v pátek a budeme do neděle. Tímto objednávám 2 lůžka v budově na 2 noci.
PS.: v sobotu ráno se vydáme do Polska, potřebuji koupit oba díly výfuku, doufám, že mi někdo ze severní Moravy poradí, kam pro něj zajet.Díky.
Je to pouze něco kolem 70 - 100 km a opravdu to stojí zatosportive píše:Chlapi kolko km su gliwice od miesta zrazu?? ak niekto poide na nejaky trh s autodoplnkami ci uz do gliwic alebo niekde inde tak potom somnou ratajte..ja sa pripajam..
lukaskpd píše:ja myslis ze tech 50 by mohlo bejt-a kdyz tak nekde sezeneme..a jinak co chceme-!!NOVU-nebo PRIMU!!co?ui
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |