já mám taky žárovky s nádechem bílé barvy, ale dnes jak jsem jel z ValMezu na Opavu, (práve jsem se vrátil ), tak nic moc ve tmě. Možná to není ono.Ale taky nestály litr, že?!Samothe píše:Mám je v dálkových a v potkávačkách a rozdíl je jasně vyditelný nemůžu si je vynachválit svítí pěkně bíle a vyditelnost je mnohem větší než u běžných žárovek.Sice za tu cenu bych měl pomalu xenony ale kvůli technické je nechci a tyhle philipsky jsou taky good
žárovky s nádechem bíle barvy
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
<a href=http://aukro.cz/item291907964_xenon_zar ... l>Tyhle</a> jsem zkusil. Jsou bílé jako xenony, luxusní, ale ve tmě asi nic moc. Chci ještě udělat foto v noci klasických žárovek, a těch nových a mrknout na rozdíl.Samothe píše:a cože to máš za žárovky,že ti nesvítí moc dobře?( at se jim vyhnu až budu kupovat časem jiné )
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
To jsem byl já, ale fotky se moc nepovedly, v skutečnosti je mnohem jasnější rozdíl a navíc jsem fotil rozdíl mezi byčejnou žárovkou a PHILIPSKOU která byla 2 roky stará... Takže ten rozdíl je pak ještě o něco větší a také si je nemohu vynachválitSamothe píše:já když jsem při montáži porovnával rozdíl mezi tou co jsem tam měl a bluevision tak rozdíl byl velký a to mě hodně potěšilo ale fotky jsem neudělal ale někdo tady ten rozdíl fotil a jde to vydět
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Nazdar chlapi, kde se dají ty Philipsky sehnat? Našel jsem před časem nějaký, kde udávají teplotu vlákna 4000 K, což je prý 2Xvíce než má klasická žárovka. Xenony mají teplotu toho výboje 6000 K, takže to je prý kvalitka a opravdu to vypadá dobře. Bohužel nevím, jestli jsou to právě tyhle Bluevision a navíc jsem na ně v krámě zatím nenarazil. Kde jste je kupovali??? Přes net je objednávat nechyi. Díky
A odkud jsi? Bude pak rychlejší Ti dát tipy... Jinak určitě když se zeptáš v ochodech, kde mají díly na auta a zároveň nabídky autožárovek třeba značky OSRAM atd, tak určitě by se s nima dalo domluvit aby je objednali případně
Já jsem na ně čirou náhodou narazil a zkusil... No a jak jsem nedávno potřeboval vyměnit za nové, tak je v tu dobu na obchodě neměli, takže jsem se s nimi domluvil, aby je objednali... Objednali více ks a do týdne ( od doby, co jim přišly ) byly opět pryč
Takže pokud budou mít trochu ochotu vyjít vstříc, tak se s nimi určo domluvíš
Já jsem na ně čirou náhodou narazil a zkusil... No a jak jsem nedávno potřeboval vyměnit za nové, tak je v tu dobu na obchodě neměli, takže jsem se s nimi domluvil, aby je objednali... Objednali více ks a do týdne ( od doby, co jim přišly ) byly opět pryč
Takže pokud budou mít trochu ochotu vyjít vstříc, tak se s nimi určo domluvíš
Hodně cestuju, nejvíc jsem v Praze, pak Jihlava, Třebíč, Zlín. Ale nejlíp asi v Praze. Od Osramu žárovky mám teď. Nejsou špatný, ale určitě se mi nezdá, že by měli o něco bělejší světlo, než ostatní. Proto bych raději zkusil ty Phlilips 4000K, ale chci to mít ověřený, že to je ten přesný typ, o kterým tady píšete. U těch Osram mi taky říkali, že mají bílý světlo a když jsem tam pak dal jednu a rozsvítil to, tak to svítilo skoro stejně jako tu klasiku, co jsem tam měl.
Cartechgroup
14.3.2008 AKCE - ke každé sadě žárovek Philips Blue Vision (H1,H4,H7), dostanete kryptonovou baterku Philips za 1,-Kč.
LINK ZDE
A pokud uvedete, že jste členem Astra-G dostanete 5%slevu
a já je koupil, ještě když tahle akce nebyla
14.3.2008 AKCE - ke každé sadě žárovek Philips Blue Vision (H1,H4,H7), dostanete kryptonovou baterku Philips za 1,-Kč.
LINK ZDE
A pokud uvedete, že jste členem Astra-G dostanete 5%slevu
a já je koupil, ještě když tahle akce nebyla
A jaký typ od Osramu tam máš? Jinak jedná se opravdu o PHILIPS BLUE VISION a link napsal již hrubost
Jinak minulý týden jsem si do zásoby koupil ještě ty PHILIPS BLUE VISON ( byla na ně akce u prodejce, kde si je kupuji ), ale až když jsem přišel domů, tak jsem zjistil že se jedná o 100W ...
Jinak minulý týden jsem si do zásoby koupil ještě ty PHILIPS BLUE VISON ( byla na ně akce u prodejce, kde si je kupuji ), ale až když jsem přišel domů, tak jsem zjistil že se jedná o 100W ...
Naposledy upravil(a) AstraMan dne 14 bře 2008, 21:21, celkem upraveno 1 x.
Myslim, ze mam Osram Silverstar. A jak rikam, nesvitej spatne, ale vubec nepozoruju rozdil mezi obyc. zarovkou a timhle. Proto mam zajem o ty Philipsky. Akorat me trochu odrazuje ta modra banka. Aby to zas nesvitilo jen modre. pisou tam, ze sviti bile a ty 4000K by to mely potvrzovat. Mate nekdo fotku s nima a pripadne s klasickou zarovkou???