Tipcars
osobně si troufám tvrdit že astra G je jeden z nejpovedenějších oplů i když má (jako každý auto) svý mouchy (sedačky, umístění řídících jednotek, některý pazvuky...atd.)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no hlavne golfu tady jezdi hafo a vetsinou v nich samy kokoti, ale rekl bych ze to platui vseobecne na vsechny co maj fauwe, mysli si ze to je da best znacka
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no spíš oktáváci, některý lidi maj totiž zablokovanou část mozku a maj tam zafixovaný že oktávija v jakymkolik stavu, výbavě a motorizaci je to nej co lze vůbec koupit...když se mě známej ptal jestli má astra taky bezpečnostní prvky aspoň jako oktávka tak sem se mu vysmál..............
No nevím, mě se třeba zrovna Golf IV docola líbí. Párkrát jsem se v něm i svezl a není to špatný auto. Trochu strohý interier, ale o už je holt Fauvé.
Výhodu Oplu spatřuju v tom, že kde kdo má pocit, že wageny jsou nejvíc a škodovky jsou taky nejvíc a tím roste poptávka a cena. A tak jsou Oplíky v minimálně stejném stáří a výbavě, ale i kvalitě výrazně levnější. Alespoň tak to vnímám já.
Tady bručíte, jak někdo může vychvalovat Golfa před Astrou, ale sami hned ve stejném vlákně plivete na Golfa. Prostě auto, jako auto, každý má něco. A kdo chce kam, ... :-)
Výhodu Oplu spatřuju v tom, že kde kdo má pocit, že wageny jsou nejvíc a škodovky jsou taky nejvíc a tím roste poptávka a cena. A tak jsou Oplíky v minimálně stejném stáří a výbavě, ale i kvalitě výrazně levnější. Alespoň tak to vnímám já.
Tady bručíte, jak někdo může vychvalovat Golfa před Astrou, ale sami hned ve stejném vlákně plivete na Golfa. Prostě auto, jako auto, každý má něco. A kdo chce kam, ... :-)
Astra Caravan 1,7dti, 2002, Y17DT
-
- Kontaktovat uživatele:
njo astra G je podle me uplne superky, srovnavat to nejde... me se treba VR6tka IIIgolf libi, super to jezdi... ale IV nebo V golf ble e ... to je stejny jako astra.... Fko se mi nelibi, ale Gecko je uplne mlask, ma uplne super tvary... jsem s ni maximalne spokojena
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Ono si musis uvedomit, ze kazde auto je poplatne sve dobe a temer vzdy to novejsi bude lepsi nez to stare. Chtel jsem jen rict, ze Gecko v liniich podle me cerpalo dost z kadetta (postav si je vedle sebe a uvidis). A jestli kadet nebo Fko byl nevzhledne si musi urcit kazdy sam. Ja mam jiny nazor. Gecko je z techto tri samozrejme nejhezci, ale ted se pise rok 2006. Jinak moje prvni auto byl Fiat Uno a ja na nej zrovna s laskou nevzpominam, spis naopak. Jinak jestli se nepletu tak Tipo bylo evropske auto roku 19xx a komu se ted muze libit !? Co clovek to nazor.Zigi píše:ANi Kaddet E ci Astra F nejsou nic moc vzhledoce auta.To Gecko je uplne o necem jinem,jde na nem videt kus poradny prace!A kdo to nevidi,je slepy
PS:je jasne,ze clovek se vzdy zamiluje do sveho prvniho auta (ja mel taky 3x fiat Tipo,ale musel jsem uz presedlat)
http://auto.cz/testy/opel-astra-gtc-opc ... adivo.html až sem musel zamáčknout slzu dojetí............... to je masakr KAM SE HRABE FAUVÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No nevím, Kadet se mi vůbec nelíbil, Fko tak nějak mě minulo, jezdí jich hodně, ale do něj bych nešel, jedině do kombajnu, ten se mi líbí víc než gčkovej. No Gčko ani nebudu komentovat, to bych v něm nejezdil, ale Hčko se mi moc nelíbilo, ale líbí čím dál tím víc. Teda krátký, kdýž jsem poprvé viděl Hčko v kombiku naživo, tak jsem z něj byl hotovej. Ale vzheldem k tomu, že jsem se oženil, a přibudou snad jednou i radostné mini události, asi až astřička doslouží půjdu do Zafiry. Čistě z praktických důvodů a navíc je to taky Gčko, potažmo Hčko.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100