budik nadrze

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Cabuko

budik nadrze

Příspěvek od Cabuko » 09 pro 2007, 12:53

Uz asi treti krat sa mi stalo, ze pri vyssej rychlosti okolo 130-140 po dialnici mi na budiku, ktory ukazuje mnostvo benzinu v nadrzi, zacala rucicka pomaly stupat az sa zastavila nakoniec pri plnej nadrzi.
Nechapem co to moze sposobovat.. nadrz bola pri tom naplnena tak okolo polovice. Rucicka klesla az ked som vosiel do mesta a zpomalil, respektive zastavil na cervenej. Inak beham s astrou bezne po meste a tam sa mi to nikdy nestalo.. skutocne len pri tej rychlosti okolo 140 to zacina robit.. vie niekto poradit?

Reklama

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 10 pro 2007, 08:10

Zkus zkontrolovat odvětrávání nádrže. Je možný, že při vysoký rychlosti Ti z nádrže rychle ubývá palivo a podtlak může zvedat plovák v nádrži, protože ta je plastová a může se podtlakem doformovat.

Cabuko

Příspěvek od Cabuko » 10 úno 2008, 15:18

Zdeněk Lbc píše:Zkus zkontrolovat odvětrávání nádrže. Je možný, že při vysoký rychlosti Ti z nádrže rychle ubývá palivo a podtlak může zvedat plovák v nádrži, protože ta je plastová a může se podtlakem doformovat.
A ako skontrolujem to odvetravanie nadrze?

Odpovědět