Ako zapojit AE prosim pomoc
- Reklama
No já mám ty dražší z Carbonia. S parkovačkou navíc ve vnitřních kroužcích. Mě to naklápění dost rozhodilo. Ale říkal jsem si, že je to tak asi u všech FK. Taky ti prosvítají jako by na horní hraně světel?
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
problem to nebude pokial nemas univerzaly ak mas tak budes musiet rezat a bohvieco ine ak mas nove svetla tak kup priamo xenony na tu paticu tipujem ze mas H4majky.n píše:Ahoj, zrovna před týdnem mi přišly EA od FK, zatím je nemám namontovaný, ale potom, co jsem si tu přečetla, tak doufám, že jsem si nenaběhla. Našla jsem je na autodoplnky.cz, zrovna je měli v akci. Teď mám xenony, tak snad nebude problém zabudovat je i do těhle světel...
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
nebyl by nekdo tak ochotnej a hodenj dam sme nakej navod jak zapojit AE od FK koukal sem na ne a je tam hodne dratu pripojek a vubec se vtom nevyznam tak vuubec nevim tak kdyby byl nekdo tak hodnej byl bych mu hoodn moc vdecny
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
-
- Kontaktovat uživatele:
čus... co na tom nechapeš. Jednoduchost sama.
Oddělej si ty gumové krytky z těch světel zezadu a podívej se kam vedou jaké kablíky (barvy) Pak už jen zvenku vezmeš štekr a zapojíš.
Přiklad: Potkávačka (čočka) má černý a bílý drát, tak venku vezmeš štekr, který byl v původním světle pro potkávačku a spojíš s tím černým-bíly štekrem. Tak to uděláš i u parkovaček, blinkru, dálky..
Oddělej si ty gumové krytky z těch světel zezadu a podívej se kam vedou jaké kablíky (barvy) Pak už jen zvenku vezmeš štekr a zapojíš.
Přiklad: Potkávačka (čočka) má černý a bílý drát, tak venku vezmeš štekr, který byl v původním světle pro potkávačku a spojíš s tím černým-bíly štekrem. Tak to uděláš i u parkovaček, blinkru, dálky..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
tak doobre jasny ajsny díky moc vite jaa a eletrika neni moje silna stranka uz sme si nechaval asi 3krat komplet natahavat novou eletriku tak se radsi tady ptam protoze tady smym stesti neco pokaziat to by bylo spatny
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
zdar, koupil sis ty černý od NALIMa? sou teda na H1 nebo H7?pepik píše:nebyl by nekdo tak ochotnej a hodenj dam sme nakej navod jak zapojit AE od FK koukal sem na ne a je tam hodne dratu pripojek a vubec se vtom nevyznam tak vuubec nevim tak kdyby byl nekdo tak hodnej byl bych mu hoodn moc vdecny
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Princ William
- pepik
jojo jsou os NALIMa sou na H7 teda jak rika Princ Wiliam tak 4x H7 s HB3 dalkovky se musime rozloucitgenius0011 píše:zdar, koupil sis ty černý od NALIMa? sou teda na H1 nebo H7?pepik píše:nebyl by nekdo tak ochotnej a hodenj dam sme nakej navod jak zapojit AE od FK koukal sem na ne a je tam hodne dratu pripojek a vubec se vtom nevyznam tak vuubec nevim tak kdyby byl nekdo tak hodnej byl bych mu hoodn moc vdecny
ale ted me napadlo co kdybych tu jedu pripojku od tech svetel nechal volnou a dal tam tu HB3 jakoby z puvodnich svetel ??? ted nevi aby se tam vesla