pěkný interiér to pucuješ každý den co
chrom mřížky topení
- Reklama
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Re: chrom mřížky topení
Samothe píše:synologic píše:pavlikjaa píše: pěkný interiér to pucuješ každý den co
Každý druhý.
Ale už vypadá jinak, né, že by byl špinavý, ale prošel a ještě projde menším stylingem.
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Marky píše:Uz jsi si Synologicku konecne vzpomnel, kde jsi koupil ty chromove krouzky kolem ovladacu topeni? Vsude maji hlinik a ten nechci a na original irmscher se porad necitim.
Znáš to hlava děravá, né, že bych na tebe zapoměl, ale ani zaboha, si nemůžu vzpomenout, kde jsem je kupoval.
Ty od toho Irmschera stojí kolik?
To samé ještě řeším s Lukasemkpd - ten chce vědět odkud mám přední světla, jenže já když něco najdu a líbí se mi to, tak to koupím a ty url adresy mažu a pak už si jen těžko vzpomenu, kde jsem to našel a koupil.
Polovinu věcí vždycky najdu náhodou.
Ale co z toho plyne? Že si už ty URL budu schovávat.
Naposledy upravil(a) synologic dne 18 led 2008, 20:32, celkem upraveno 2 x.
To Martin22> diky za tu Carbonii, ale potrebuji chrom pouze kolem topeni, protoze mam njoy a samotne krouzky nemaji.
To synologicku> dobra otazka co stoji original irmscher! Prave jsem to nasel a je to 846Kc, coz je o hodne min nez si pamatuji staly a asi nema cenu hledat nahrazku .
PS: delej neco s tou hlavou .
To synologicku> dobra otazka co stoji original irmscher! Prave jsem to nasel a je to 846Kc, coz je o hodne min nez si pamatuji staly a asi nema cenu hledat nahrazku .
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Už mám nachystaný kýbl plný zázračných tablet, tak už to bude OK.Marky píše:To Martin22> diky za tu Carbonii, ale potrebuji chrom pouze kolem topeni, protoze mam njoy a samotne krouzky nemaji.
Takže je bereš za těch 846,- ?
jj to som si vsimol, chcel som len povedat ze by som ich rad videl na Astre, co sa mi uz vlastne splnilo...synologic píše:Kdyby jsi pořádně četl, tak by jsi zjistil, že je to na Astru G, ta fotka je pouze ilustrační.Chavron píše:Akurat ze tam su na trojkovom Golfe, chcelo by to priamo obrazok z Astry
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasem kupoval kroužky jak do palubky tak na panel na autodoplňky.cz...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
mužeš prosím poradit , jak jsi je vydloubl ven? taky chci ty mřížky vyměnit ale šroubovákem se mi do toho moc nechce díkydaneczek píše:tak sem je koupil a už jsem to nandal, byla to dřina, chtěl sem s tím praštit. první byla nejhorší a další už šly. ale výsledek stojí za to! super!
astra g 1,6 caravan 55kw,X16SZR,červenec-1998, zelená metal. ABS,4airbagy,zrcátka,okna+šíbr v el. pioneer audio