ROUBIKOVA astra X18XE1 3dv.
Takže už se začalo s rozerbíráním a šetří se na lak , ještě nejsem 100% rozhodlej ale asi zustane stejný.
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
- Reklama
- Zdeněk Lbc
Stříkám to proto, že auto má tři odstíny a hlavně když to někdo stříkal tak se vubec neobtěžoval to napřed na některých místech obrousit takže vnitřky dveří ,kapoty atd se loupe. Tak ted jen brousim a šetřim protože celolak bude za +- 35 000 kč díky tomu že se používají vodou ředitelné barvy ale auto je muj koníček tak to do něj investuju a ten sraz v Praze nevim nevim.
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Proto to dělám, Díkysportive píše:Roubik auto bolo krasne a urcite bude este krajsie..Drzim palce..
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Auto budes strikat jakou barvou,myslim znacku,metla?budes si delat sam pripravu pod jak ci ne?nebo to auto jen vemes a proste ho das lakyrnikovi???
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Chtěl jsem to stříkat s kámošem co to umí ale kvůli evropský unii už se nesmějí vyrábět ani dovážet akryloví barvy ředidlem ředitelný a místo nich jsou teď barvy vodou ředitelný který jsou daloko složitější na aplikaci , auto si sám rozeberu obrousím protože chci mít jistotu že to co se loupe bude pryč pak to odvezu k lakýrovi ten už si udělá zbytek tj. plnič , podklad pod metlu, metlu a lak. drobnější věci si nastříkám doma sám.
Před tejdnem jsem mu volal že bych chtěl nastříkat astru G celolak a on mi řek že když si to sám rozeberu tak si to obrousí nastříká a do 30 tisíc se vejdu s jakoukoliv obyč metalízou kámošovi řek do 40 tisíc tak nevim. Já chci tu samou barvu co jsem měl a ta musí mít pod metlou oranžovej základ tak počítam že to bude dražší ikdyž si to sam obrousím ale doufám že se povede
Před tejdnem jsem mu volal že bych chtěl nastříkat astru G celolak a on mi řek že když si to sám rozeberu tak si to obrousí nastříká a do 30 tisíc se vejdu s jakoukoliv obyč metalízou kámošovi řek do 40 tisíc tak nevim. Já chci tu samou barvu co jsem měl a ta musí mít pod metlou oranžovej základ tak počítam že to bude dražší ikdyž si to sam obrousím ale doufám že se povede
Moje ASTRA
Moje ASTRA
no tak nedavno jsem se na něj nalepil na rovince a po 3 km mi ujel tak o 2 metry ale na rozjezd mi už dá co vyměnil ten filtr. Hlavně máme každý jinou převodovku takže asi budu mít kratší kvalty. Tady foto ze sprintu když to švájovi ještě nejelo a ta zelená astra je náhodnej spoluspryntující s 1.8 a po třech spryntech nevěřil že mam 1.8 dokud jsem mu neukázal motor.
Moje ASTRA
Moje ASTRA
a motor toho bawora nevíš? já zkoušl sprint s bmw 320i a ujel mi , hlavně na startu,ten rwd startuje líp , bracha má mondeo 2,0 107kw a na rovince sem se ho držel,jen tak od těch 140 byl krapet rychlejší.
Nejradši bych to prodal a šel do 328i ,tu bych pak rád srovnal s astrou coupe turbo a věřim,že by ji bawor ujel
Nejradši bych to prodal a šel do 328i ,tu bych pak rád srovnal s astrou coupe turbo a věřim,že by ji bawor ujel
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
tak to nevim ale byl rychlejší taky se mě líběj báwa ale jsou to žízniví auta
Moje ASTRA
Moje ASTRA
jj,zname se..souhlasim s roubikem..velek rozdily mezi nami nejsou coz me dost zaskocilo kdyz mam o 20koni vic ....ale ta astra co s nama sprintovala tak byla uplne naka hotova sem i pozde vystartoval a stejne sme mu ujel...uz se na nej tesim jestli prijede na Milovice treba neumi radit bmw 2,8 me spraskalo na obchvate trosku si semnou hral..p.s. podle me byl ten bavor 1,8 bmw ma sviznejsi motory a jdou dobre do otacek
můj život vlastně měří 400metrů !!!