Vdaka za upozornenie, no to asi nebude pre mna. Moje stare oci potrebuju predsa len vacsiu obrazovku.Defender píše:No tak já doporučuju světovýho giganta firmu HTC. Mám od nich během poslední čtyř let třetí komunikátor a za tu dobu velká spokojenost a to nemluvím o tom, že konečně pod svou značkou (idříve vyráběli pro Paq, Qtek, aj.) vstoupily i do čech.
GPS navigace - vše o tomto tématu
-
- Reklama
N560 je slusna krabicka s VGA rozlisenim a se vsim co mama slusne PDA mit wifi, bluetooth, infra, GPS atd. Dynavix je navigacni software, ale dneska uz je mimo proud, takze bych o nem neuvazoval. Nevim jaky mas rozpocet, ale pokud to chces vylozene jen k navigaci, tak bych volil bud nejake jednodussi PDA nebo rovnou jednoucelovou krabicku, kde se vi, ze je moznost dohrat dalsi mapy .
-
Re: LOOX N560
Penez to je dost, zalezi jestli moznosti PDA vyuzijes...Takmerstarec píše: Ale uz som nasiel, ze tam maju Fujitsu Siemens Pocket LOOX N560 +držák+nabíječ+DynavixEU . To DynavixEU je co ? Je to vsak vsetko za 16 531,-Kc , co je dost penazi.
To byl presne muj pripad, o PDA jsem sice puvodne uvazoval, ale nakonec jsem koupil pouze navigator MIO C510... Vseho vsudy i s mapama evropy to prislo asi na 9 tis...
Astra Classic II Z16XEP, 5 dv. HB, r.v. 2007
No já ti nevím jestli je úhlopříčka zhruba 7 cm málo Ale samozřejmě delají všechny možný druhy, zkus se podívat na htc.com nebo cz a uvidíš jestli by siis vybral. Jak jsem psal, teď mám HTC TyTN a jsem spokojenej, telefon, MP3, navigace (dokoupen BT GPS modul) , kancelář, internet (wifi, UMTS) foťák a malá herní konzole v jednom s vysouvací klávesnicí
Mobil : 602318645
-
Vsak pamatas, ze som spiritizoval o integracii navigacie a radia (Blaupunkt ?), kde sa cena splhala cez 20 tisic, no nakoniec sme to "spolu" zavrhli. Teraz uz radio mam (vyborne si poradil) aj s tym dialkovym ovladanim pripevnenym na volante, no navigacia mi niekedy naozaj chyba. Posledne v decembri vo Viedni, ked som nevedel najst zeleznicnu stanicu WestBahnhoff.Marky píše:N560 je slusna krabicka s VGA rozlisenim a se vsim co mama slusne PDA mit wifi, bluetooth, infra, GPS atd. Dynavix je navigacni software, ale dneska uz je mimo proud, takze bych o nem neuvazoval. Nevim jaky mas rozpocet, ale pokud to chces vylozene jen k navigaci, tak bych volil bud nejake jednodussi PDA nebo rovnou jednoucelovou krabicku, kde se vi, ze je moznost dohrat dalsi mapy .
Kedze s pocitacom pracujem, trochu ma laka to PDA, najma take, ktore sa da bezdratove prepojit s notebookom. Cize vidis, znovu si kladiem ciele dost vysoko, uvidime ako to dopadne. U niektorych navigacii pisu, ze je to kapesny pocitac. Napr. pri Mio P360 GPS (TomTom6), ktory je aj cenovo zaujimavy 7 868,- Kc. Len ci sa da spajat s pocitacom ?
-
Vdaka, asi by sa fakt nieco vhodne z ponuky HTC naslo, ale k cenam sa neviem dopracovat ani na jednych strankach.Defender píše:No já ti nevím jestli je úhlopříčka zhruba 7 cm málo Ale samozřejmě delají všechny možný druhy, zkus se podívat na htc.com nebo cz a uvidíš jestli by siis vybral. Jak jsem psal, teď mám HTC TyTN a jsem spokojenej, telefon, MP3, navigace (dokoupen BT GPS modul) , kancelář, internet (wifi, UMTS) foťák a malá herní konzole v jednom s vysouvací klávesnicí
Tak v prvni rade musis rict co od toho cekas a pak se Ti pokusime pomoci . Jinak kazde PDA lze propojit s PC, aby jsi mohl pretahovat data, ale GPS s PDA v notebooku nepouzijes jestli jsi toto zamyslel.Takmerstarec píše:Vsak pamatas, ze som spiritizoval o integracii navigacie a radia (Blaupunkt ?), kde sa cena splhala cez 20 tisic, no nakoniec sme to "spolu" zavrhli. Teraz uz radio mam (vyborne si poradil) aj s tym dialkovym ovladanim pripevnenym na volante, no navigacia mi niekedy naozaj chyba. Posledne v decembri vo Viedni, ked som nevedel najst zeleznicnu stanicu WestBahnhoff.
Kedze s pocitacom pracujem, trochu ma laka to PDA, najma take, ktore sa da bezdratove prepojit s notebookom. Cize vidis, znovu si kladiem ciele dost vysoko, uvidime ako to dopadne. U niektorych navigacii pisu, ze je to kapesny pocitac. Napr. pri Mio P360 GPS (TomTom6), ktory je aj cenovo zaujimavy 7 868,- Kc. Len ci sa da spajat s pocitacom ?
1)chces to hlavne jako navigaci nebo jses i technictejsi typ a budes si tam instalovat dalsi aplikace atd.
2)mas nekoho v okoli kdo neco takoveho ma a muze Ti pripadne pomoci
3)kde ocekavas ze to budes nejcasteji pouzivat, protoze je docela rozdil v kvalite map
3)kolik do toho tak chces dat
Jako maly pomocnik Ti muze byt treba tento clanek http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/AR.asp?ARI=113608
http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/AR.asp?ARI=113608
PS: co rikas treba na tyto pristroje ? Samozrejme dalsi mapy se tam daji dohrat .
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S ... OM-TT00100
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S ... OMTOMGO910
gErdo ale vždyť to je PDAčko , toto označení snad pokud si dobře vzpomínám, přišlo s iPaq, prvníma a v tý době nejlepšíma PDAčkama na světě od firmy HP, no a právě ty iPaqy pro ně vyráběla firma HTC. Prakticky skoro každý pocket je kopií origonálu HTC, akorát že oni už jedou hlavně v komunikátorech, čili má to v sobě ještě telefon, nebo ve smartfonech, to je vlastně mobil s Windows Mobile, bez dotykovýho displeje.
Naposledy upravil(a) Defender dne 29 led 2008, 16:54, celkem upraveno 1 x.
Pokecáme na srazu pokud si vzpomenu na téma, to by bylo na dlouho , ale HP nevyrábějí žádný PDAčka, alespoň co je mi známo a MDA je označení od T-Mobilu, stejně jako od O2 Dataphone. Originály jsou komunikátory, čily PDA s možností přenosu hlasu, dat a někdy i obrazu (videohovory) přes sítě mobilních operátorů.
Ale je to v podstatě jedno, já mám 400MHz procesor a 128 MB paměť, jasně že by to mohlo být lepší, ale navigace se v tom neseká a to používám TT6 s externím BT GPS modulem.
Ale je to v podstatě jedno, já mám 400MHz procesor a 128 MB paměť, jasně že by to mohlo být lepší, ale navigace se v tom neseká a to používám TT6 s externím BT GPS modulem.
kdyby nekdo mel zajem o PDA s GPS Asus MyPal A636, info treba tady http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=0 . tak dejte vedet, kamos mi ho tady dneska nechal ze by ho rad prodal, rok stary, s 1GB kartou, navigace a mapy iGO, origo WM5, s veskerym zakladnim prislusenstvym. Vice info na SZ. Neni to moje, takze nevim na co byl pouzivanej a jak casto, na oko vypada v poradku bez skrabancu, vice budu vedet zitra, foto udelam taky. kdyztak SZ
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001