PNEU S OCHRANOU LISTOU ALEBO BEZ
PNEU S OCHRANOU LISTOU ALEBO BEZ
Nazdarek..potrebujem radu..Chcem kupit pneu..205/40 R17 a mam na ruke kumho a falken.. 1otazka: ktore podla vas zobrat..neviem ktora znacka je lepsia..
2otazka: tie falken su s ochranou listou a tie kumho su bez ochranej listy..
NEviem co bude lepsie vyzerat..ono lepsie bude asi to s tou listou aby som nedoskrabal kola..ale co bude krajsie??
Poradte mi diky
NEviem co bude lepsie vyzerat..ono lepsie bude asi to s tou listou aby som nedoskrabal kola..ale co bude krajsie??
Poradte mi diky
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
- Reklama
- Barracuda Yndy
Re: PNEU S OCHRANOU LISTOU ALEBO BEZ
205/40 R17 máš povolené pneu? Jednoznačne s ochranou ráfika.sportive píše:Nazdarek..potrebujem radu..Chcem kupit pneu..205/40 R17 a mam na ruke kumho a falken.. 1otazka: ktore podla vas zobrat..neviem ktora znacka je lepsia..
Poradte mi diky
Mne sa to tiez viac paci aj si myslim ze je to ucelnejsie..Ale myslim ze kumho su asi kvalitnejsie ako falken...a som cital test na tie falken a nic moc..dokonca bolo napisane ze ich nedoporucuju...Tak ja vazne neviem..
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
První pneu na předku jsem měl s lištou teď už mám bez... ...první je s lištou druhé foto je bez...sportive píše:A cidla ty mas slistou ci bez??Nemas nejaku foto taky detail na koleso??ze ako to vyzera??
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
- kabrioletak
no to mi je jasne..len ja som nasiel za 2 400SK podotykam slovenskych korun cize ceskych trosku menej aj tie falken aj kumho..tak neviem ci radsej na kvalitu alebo na vzhlad..lebo co som pozeral testy tak kumho vyzeraju byt lepsie.no neviem skusenosti nemam...ak niekto mate tak rad si necham poradit
-
- Kontaktovat uživatele:
Uvědom si jedno... kola (pneu) je to jediné, co Tě drží na cestě....
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ved preto vaham..lebo medzi falken,nankang,kumho nieje skoro ziadny cenovy rozdiel..teda za kolko ich mozem mat ja..tam je rozdiel mozno 100 na gume..a to je nic..tak preto sa pytam ze ci mam ist do nejakych tych neznamych alebo radsej tie kumho ECSTA SPT KU31(presny nazov)