![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Už se těším a určitě se budeme s Pitmanem snažit o to, aby jste byly na srazu spokojeni
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Na jaký účet máme ty peníze posílat? Doufám, že všechno klapne, zatím to vypadá na opravdu dobrou partyDefender píše:No kluci jsem hrozně rád, že první ohlasy jsou pozitivní, měl jsem trochen obavy, no pokud dobře počítám, tak zatím je pro tu restauraci v kempu 5 lidí a to na začátek není vůbec špatný (díky za podporu Pitmanovi ). Jen bych chtěl znovu upozornit na fakt, že je opravdu potřeba posílat to závazné přihlášení na moje SZ (přece jenom dohledat to tady ve vlákně, kdo jo a kdo ne, třeba za měsic by byla pakárna), takže to posílejte na SZ třeba ve formátu : Ano jedu v počtu X plus dítě X, což je poplatek 250 kč x X, a já to uložim a bude dokonalej přehled, kdo a v jakém počtu jede.
Už se těším a určitě se budeme s Pitmanem snažit o to, aby jste byly na srazu spokojeni.
OK, sz jsem poslal a moc se těšímePitman píše:Penize se vyberou v Letnanech....takze je mit pripravene tam
Neboj neumřelo, já to tady sleduji min. 2x denněDefender píše:Aktuální seznam srazu opět ke stažení, teda tady to nějak umřelo
.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |