Sraz v Praze ( Letňany ) a nyní s rautem => 12-13.04.2008
- Reklama
Miro..ani nevis jak rad te slysim....super ze prijedesMiro.design píše:nazdarek vsem ja vim ze jsem dost dlouho na foru nebyl, ale nezapomel jsem jaky to bylo v milovicich a loni v letnanech ja jedu 100pro, zatrhnul jsem sice variantu dve ale jeste s tim prespanim nevim je to daleko a nevim co se bude dit, jinak se mnou pocitejte datum i cas mi vyhovuje
pravda pravdouci. Startovni listina je pekne nabita a baterky v notasu vydrazi max. dve hodiny, napajeci adapter na cigaretak zatim nemam.Defender píše:...gErda no domluvte se s Williamem, druhá diag. se určitě hodí (alespoň nebude PepaS věčně u noťase, předpokládám že budou chtít prověřit skoro všichni)...
Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
Na brezen a duben nedavaj predpoved meteorologove, ale astrologove ... pripadne klimatologove ... takze se do meteorologu laskave nemontujgErda píše: uvidime jak to mistrum meterologum vyjde ci nevyjde
Jinak ja se kontroly na diagnostice dobrovolne vzdavam, nechal jsem si auto kontrolovat cca pred mesicem.
hmm sem trošku megajelitoň sem se blbě kouknul a žil sem v domění že to je v únoru neva i v dubnu můžu ale to už asi bude jiná kára ale podle toho jak se okolnosti vypadaj zůstanu věrnej astře
Naposledy upravil(a) YANEK dne 26 led 2008, 11:37, celkem upraveno 1 x.
hele pro me je to pomalu jeden a ten samej clovek, at je to metero nebo astrono nebo dokonce klimato, co ja vimAstraDTI píše:Na brezen a duben nedavaj predpoved meteorologove, ale astrologove ... pripadne klimatologove ... takze se do meteorologu laskave nemontujgErda píše: uvidime jak to mistrum meterologum vyjde ci nevyjde
Jinak ja se kontroly na diagnostice dobrovolne vzdavam, nechal jsem si auto kontrolovat cca pred mesicem.
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
jj kolem tech 2 hodin to mam taky, samozrejme s displayem na minPepaS píše:pravda pravdouci. Startovni listina je pekne nabita a baterky v notasu vydrazi max. dve hodiny, napajeci adapter na cigaretak zatim nemam.Defender píše:...gErda no domluvte se s Williamem, druhá diag. se určitě hodí (alespoň nebude PepaS věčně u noťase, předpokládám že budou chtít prověřit skoro všichni)...
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Takže pánové pozdě ale přece, tady máte seznam srazíku a brzy přijdou detaily celé akce, doufám že budete snad pro, no uvidíme
Naposledy upravil(a) Defender dne 28 led 2008, 13:30, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
Tak kluci a tady to máte, omlouvám se že to tak dlouho trvalo, ale po příjezdu z jednání v tom kempu jsem to dlouho dělal a ještě dýl zkoušel jak vám to sem hodit Uvidíme co vy na to
Naposledy upravil(a) Defender dne 28 led 2008, 13:32, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
Chtel bych k Defendrove pozvance poznamenat jetse par poznamek.
Cena 250 je jak jste se dozvedeli za raut a parkovne v kempu. Podle me to neni zas tolik, pze vetsina z vas pracuje a pze se vidime takhle tak jednou do roka. Je to spocitano pri urcitem poctu osob, ale konecna castka by mohla byt pokud se prihlasi vsichni kdo jsou na seznamu i mensi. Popr. stejna s tim, ze se pak jeste neco ze navic vybrane penize priobjedna (stehynka, kridylka....atd).
Nevidim zedne ohlasy, proto jsem s Defendrem trosku zmateni, Napiste nam svoje nazory!!!!
Jeste jedna poznamka k prihlaseni. Pokud se opravdu prihlasite tak je to fakt zavazne, pze my s Defem za celou akci budem rucit nasema penezma a neradi bychom aby jsme pak doplaceli ze ty, kteri neprijedou. Diky za pochopeni
A PISTE PROSIM CO NEJDRIV DEFENDROVI NA SZ TY PRIHLASKY AT MAME CO NEJDRIV JASNO!!DIKY
Cena 250 je jak jste se dozvedeli za raut a parkovne v kempu. Podle me to neni zas tolik, pze vetsina z vas pracuje a pze se vidime takhle tak jednou do roka. Je to spocitano pri urcitem poctu osob, ale konecna castka by mohla byt pokud se prihlasi vsichni kdo jsou na seznamu i mensi. Popr. stejna s tim, ze se pak jeste neco ze navic vybrane penize priobjedna (stehynka, kridylka....atd).
Nevidim zedne ohlasy, proto jsem s Defendrem trosku zmateni, Napiste nam svoje nazory!!!!
Jeste jedna poznamka k prihlaseni. Pokud se opravdu prihlasite tak je to fakt zavazne, pze my s Defem za celou akci budem rucit nasema penezma a neradi bychom aby jsme pak doplaceli ze ty, kteri neprijedou. Diky za pochopeni
A PISTE PROSIM CO NEJDRIV DEFENDROVI NA SZ TY PRIHLASKY AT MAME CO NEJDRIV JASNO!!DIKY
Naposledy upravil(a) Pitman dne 26 led 2008, 17:25, celkem upraveno 1 x.
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak se hlasim, osoba jedna, varianta srazu 2, nocleh ne.
Pokud by me (naaahodou, je to dost daleko) do toho neco vlezlo, tak ty penize za me samozrejme zaplatim i tak.
Pokud by me (naaahodou, je to dost daleko) do toho neco vlezlo, tak ty penize za me samozrejme zaplatim i tak.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
-
- Kontaktovat uživatele:
to si nenecham ujit jen se fakt omlouvam ze jsem tu dlouho nebyl, taky te rad uvidim sprinterePitman píše:Miro..ani nevis jak rad te slysim....super ze prijedesMiro.design píše:nazdarek vsem ja vim ze jsem dost dlouho na foru nebyl, ale nezapomel jsem jaky to bylo v milovicich a loni v letnanech ja jedu 100pro, zatrhnul jsem sice variantu dve ale jeste s tim prespanim nevim je to daleko a nevim co se bude dit, jinak se mnou pocitejte datum i cas mi vyhovuje
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS