Nevíte někdo pls,kolik stojí nové stěrače u stále doporučovaného Opel servisu?A nebo používá někdo jiné a taky velmi dobře fungující?
Předem díky za tip
Hmm, to máš jedno jaké tam dáš stěrače, já tam taky nemám ve předu originál Opel, jde jenom o rozměry délky stírátek, mám dojem, že já tam mám 510/480 mm a ten stěrač u řidiče má i přítlačné křidýlko, zadní mám origo Opel cca 270,- Kč, jo a ty přední, tak cena něco kolem 400,- Kč.
genius0011 píše:Já osobně sem měnil jenom ty gumičky cena cca100kč za obě ale gumové, předtím sem nechal dát silikonový a už to nechci na autě ani vidět
já taky, cena za obě byla 40kč
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
A já v Penny grafitové se "spojlerem" za 70,-Kč oba.
Za mrholení není nic lepšího. Grafit udělá nějakou vrstvu na skle a ta ty kapky vypuzuje, takže není občas nutné stěrače použít.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Na toto mám přípravek od AMWAY... Když jedeš více jak 100km/h a prší čí sněží, tak také stírat nemusíš, protože se ti srazí do malinkých kapek a odpor vzduchu pak udělá své
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Souhlas, mam je asi 9mesicu a jsem porad velmi spokojen, takze jsem si objednal dalsi do supliku, protoze v tom rozmeru 500/475 se zatim ne vzdy dobre sezenou.
Marky píše:Souhlas, mam je asi 9mesicu a jsem porad velmi spokojen, takze jsem si objednal dalsi do supliku, protoze v tom rozmeru 500/475 se zatim ne vzdy dobre sezenou.
Tak to abych si je už taky předem pořídil
Cena je sice vyšší ale je to zase kvalita a má to tady více lidí