![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jardo dalsi notas by problem nebyl,ale vydrz baterie je ponekud nulova
Miro..ani nevis jak rad te slysim....super ze prijedesMiro.design píše:nazdarek vsem ja vim ze jsem dost dlouho na foru nebyl, ale nezapomel jsem jaky to bylo v milovicich a loni v letnanech ja jedu 100pro, zatrhnul jsem sice variantu dve ale jeste s tim prespanim nevim je to daleko a nevim co se bude dit, jinak se mnou pocitejte datum i cas mi vyhovuje
pravda pravdouci. Startovni listina je pekne nabita a baterky v notasu vydrazi max. dve hodiny, napajeci adapter na cigaretak zatim nemam.Defender píše:...gErda no domluvte se s Williamem, druhá diag. se určitě hodí (alespoň nebude PepaS věčně u noťase, předpokládám že budou chtít prověřit skoro všichni)...
Na brezen a duben nedavaj predpoved meteorologove, ale astrologove ... pripadne klimatologove ... takze se do meteorologu laskave nemontujgErda píše: uvidime jak to mistrum meterologum vyjde ci nevyjde![]()
hele pro me je to pomalu jeden a ten samej clovek, at je to metero nebo astrono nebo dokonce klimato, co ja vimAstraDTI píše:Na brezen a duben nedavaj predpoved meteorologove, ale astrologove ... pripadne klimatologove ... takze se do meteorologu laskave nemontujgErda píše: uvidime jak to mistrum meterologum vyjde ci nevyjde![]()
![]()
Jinak ja se kontroly na diagnostice dobrovolne vzdavam, nechal jsem si auto kontrolovat cca pred mesicem.
jj kolem tech 2 hodin to mam taky, samozrejme s displayem na minPepaS píše:pravda pravdouci. Startovni listina je pekne nabita a baterky v notasu vydrazi max. dve hodiny, napajeci adapter na cigaretak zatim nemam.Defender píše:...gErda no domluvte se s Williamem, druhá diag. se určitě hodí (alespoň nebude PepaS věčně u noťase, předpokládám že budou chtít prověřit skoro všichni)...
to si nenecham ujit jen se fakt omlouvam ze jsem tu dlouho nebyl, taky te rad uvidim sprinterePitman píše:Miro..ani nevis jak rad te slysim....super ze prijedesMiro.design píše:nazdarek vsem ja vim ze jsem dost dlouho na foru nebyl, ale nezapomel jsem jaky to bylo v milovicich a loni v letnanech ja jedu 100pro, zatrhnul jsem sice variantu dve ale jeste s tim prespanim nevim je to daleko a nevim co se bude dit, jinak se mnou pocitejte datum i cas mi vyhovuje
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |