Sraz v Praze ( Letňany ) a nyní s rautem => 12-13.04.2008
- Reklama
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Teda panove, to cucim , clovek se 2 dny nepodiva na forum a.. By mne zajimalo, kolik bude mit stranek v breznu Jinak dekuji organizatorum za peclivost a zde pripojuji sve detaily: Avantgarde ANO!!!, 2, 3 (pocitam-li i astricku) a NE. Jinak sem si presne po 1 roce a 11 dnech poridil zmensenou kopii auticka, vcera mi totiz prisel z honkongu dalsi clen rodiny, tak se musim pochlubit..
Takže Avantgarde seš tam taky, a kde že se to chlubíš tím modele ? No určitě nejse sám kdo by ho chtěl vidět .
Takže pánové tady máte poslední aktualizaci a už chybí jen 8 černejch duší
PS: AHA, tak mea culpa, nenechal jsem načíst webovou stránku a ž do konce a tak jsem neviděl to fáro .
Takže pánové tady máte poslední aktualizaci a už chybí jen 8 černejch duší
PS: AHA, tak mea culpa, nenechal jsem načíst webovou stránku a ž do konce a tak jsem neviděl to fáro .
Naposledy upravil(a) Defender dne 28 led 2008, 13:36, celkem upraveno 2 x.
Mobil : 602318645
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chlape krásnej modýlek ... Minichamps , 1:43 , krásaAvantgarde píše:Teda panove, to cucim , clovek se 2 dny nepodiva na forum a.. By mne zajimalo, kolik bude mit stranek v breznu Jinak dekuji organizatorum za peclivost a zde pripojuji sve detaily: Avantgarde ANO!!!, 2, 3 (pocitam-li i astricku) a NE. Jinak sem si presne po 1 roce a 11 dnech poridil zmensenou kopii auticka, vcera mi totiz prisel z honkongu dalsi clen rodiny, tak se musim pochlubit..
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Re: sraz Praha
Jejda:) tak to jsem asi špatně četl...tak to se omlouvám tak v tom případě varianta 1 a na 50% možná varianta 2...Pitman píše:Mas to nejaky zmateny..pokud nepujdes do hospody tak to je spis varianta 1......hehToboo píše:Ahoj, tak já osobně jsem pro variantu 2...není přeci nad teplo domova:) jinak hospodu teď slíbit nemůžu, jelikož je to přeci jen za dlouho, takže nerad bych slíbil něco, co bych pak nemohl splnit ale když bude čas, tak se rád na pár pivek a pokec stavím
Takže vítej Yanku, no tak pánové a dámy, teď už začínám mít trochen obavy, jestli se do těch Letňan vejdem, jelikož pokud potvrdí účast a pojedou všichni kdo jsou na seznamu, tak je to ZATÍM 28 vozů
Aktualizace (Yanek) a opravy v seznamu (Toboo) proběhnou opět v odpoledních hodinách .
Aktualizace (Yanek) a opravy v seznamu (Toboo) proběhnou opět v odpoledních hodinách .
- Princ William
pokud by vybouchla ta diagnostika tak ji muzu vzit taky ale musite nekdo mit notas......program mam i ten pristroj. jinak se budu tesit. co si ale nejvic preju je aby bylo slunicko a teploucko jestli bude prset tak to bude narez
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
To Defender: No možná že dorazí i malá východočeská skupina ..ale je to fakt ve hvězdách já to budu vědět tak týden dopředu jesti budu mít volno takže uvidíme
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
Cidlo to by byla paráda, to by jsme mněli přátelskou návštěvu formou reciprocity z východu čech , gErda no domluvte se s Williamem, druhá diag. se určitě hodí (alespoň nebude PepaS věčně u noťase, předpokládám že budou chtít prověřit skoro všichni). No v tom dubnu to možná bude hodně zajímavý a Jardo, taky doufám že bude hezky, holt počasí ještě nemáme možnost zajistit , ale všeho dočasu .
-
- Kontaktovat uživatele:
nazdarek vsem ja vim ze jsem dost dlouho na foru nebyl, ale nezapomel jsem jaky to bylo v milovicich a loni v letnanech ja jedu 100pro, zatrhnul jsem sice variantu dve ale jeste s tim prespanim nevim je to daleko a nevim co se bude dit, jinak se mnou pocitejte datum i cas mi vyhovuje
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS