Kabrioletak 2,2 16v 108 KW
- kabrioletak
- Reklama
- kabrioletak
Já právě některé věci bych rád změnil ale abych zato nedal balík. Teď mě právě jeden nárazník od irmschera inspiroval. A našel jsem u něj, ale va starších materiálech i to malé nenápadné křidélko, spíš jak jsem psal odtrhová hrana. Jinak mám na léto 17" kola a to je asi tak všechno. Ty auta jsou skoro dokonalý.
OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )
( PRODÁM )
- kabrioletak
chapu origos sportovni veci treba od irmschera nejsou za babku ale stoji zato aspon me osobne se docela libi.asi vim jake mas na mysli to kridelko s odrtrhovou hranou.je jakoby zalite v karoserii vid.taky jsem na nej koukal na nekterych fotkach na netu.ale neuvazuji.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- kabrioletak
- majkl33
- Kontaktovat uživatele:
To teda zírám a mám pusu dokořán Opravdu pěkná krasavice!!Nemám co bych k tomu víc dodal....
Opel Astra 1.8 16V X18XE1 COMFORT/Silver Edition
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=6116
Jezdím tak rychle jak můj anděl strážnej lítá...
- kabrioletak
hosi nestacim dekovat diky moc.dnes bylo jasno tak jsem to vytahl a umyl a leskne se to zase,nooo parada.jel jsem se pak na chvilku po meste projet a udelal jsem opet po dlouhe dobe rozruch,lidi koukali jak neco ale tesim se uz na jaro jak dam letni kola a budu jezdit
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- kabrioletak
no priznavam.skok to byl vubec se to stim neda srovnat,ve vsem snad jen to ze obe jsou cabria ale kadet ten byl taky super mel jsem ho dlouho a s celyho dalo by se rict jsem delal znova i motor jsem si decentne udelal tak to pak slo i znat jak to jelo,byl jsem snim spokojen
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- kabrioletak
- kabrioletak
mel bych na vas dotaz,nevite nahodou kdyz vyndam radio odpojim ho a vratim ho opet naspatek zda me pujde aniz by to chtelo nejaky kod?nema nekdo stimto radiem co mam nejakou zkusenost v tomhle?jak jsem menil baterku tak to bylo odpojene od zdroje asi den nez jsem koupil novou baterku a vsechno bylo v poradku,ale chci radio na chvili vyndat,tak at vim.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz