Pojistovna a delka likvidace

Co se jinam nehodí pište sem
smejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smejca » 24 led 2008, 14:34

AstraDTI píše:Pro me je dulezity abych se o nic nestaral a vyridili mi to vometaci ... Coz v pripade cesky i te uniqy plati z moji zkusenosti 8)
vometak je kdo? :-)
Astra ukradena :-(

Reklama

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 24 led 2008, 14:35

smejca píše: rekl a ne malej. jen mam strach, ze kdyz mu nezaplatim tak az mi priste neco provedou s autem tak me neco provede a dostanu malo...
Nebuď blbej jen tě zkouší a když budeš chtít tak mu to můžeš pěkně zavařit! Klidně si ho přiště třeba nahraj pokud bude s tebou zas takhle jednat a kořen bude mít stáhnutý půlky....tohle bych si životě nedovolil. Hlavně mu nic nedávej česká má mraky likvidátorů a podle mě je malá pravděpodobnost, že příště by ti to zas dělal stejnej!

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 24 led 2008, 14:36

Vzdycky vsechno resili mezi sebou muj osobni vometak z pojistovny s osobnim vometakem ze servisu. U brachy v pripade kradeze jen jeho vometak z pojistovny.
Jak se oficielne jmenuje ta funkce "vometaku" nevim :lol:

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 24 led 2008, 14:40

AstraDTI píše:Vzdycky vsechno resili mezi sebou muj osobni vometak z pojistovny s osobnim vometakem ze servisu. U brachy v pripade kradeze jen jeho vometak z pojistovny.
mě někdo říct že jsem vometák tak mu to bude trvat pěkně dlouho to vyřízení :lol:

smejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smejca » 24 led 2008, 14:43

AstraDTI píše:Vzdycky vsechno resili mezi sebou muj osobni vometak z pojistovny s osobnim vometakem ze servisu. U brachy v pripade kradeze jen jeho vometak z pojistovny.
no a daval jsi jim za to neco? Mne se nikdo na nic neptal a pak prisel, ze to udelal rychle at zaplatim. Kdyby treba tavolal predem a rekl jasne podminky a ja souhlasil, proc ne. ALe takhle to je divne a nefer...

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 24 led 2008, 14:47

za nic nikomu neplať. jeho platí pojišťovna a ty si platíš pojistku tak proč by si za to ještě platil!!!!!! To je jeho práce a pokud ji dělá špatně a může si dovolit říct o úplatek tak je někde něco špatně

smejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smejca » 24 led 2008, 14:49

Cidla píše:za nic nikomu neplať. jeho platí pojišťovna a ty si platíš pojistku tak proč by si za to ještě platil!!!!!! To je jeho práce a pokud ji dělá špatně a může si dovolit říct o úplatek tak je někde něco špatně
No take se mi do toho nechce...A asi mu nic nedam. Jen doufam, ze mi neco neprovede...lidi jsou svine

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 24 led 2008, 14:51

Ne, vzdy se ke me chovali uctive a nikdo si o nic nerekl. Byt tebou, tak si stezuju.
Cidla: ja jim samozrejme nerikam ze jsou vometaci, je to muj pracovni nazev :)

Melodie

Příspěvek od Melodie » 24 led 2008, 14:58

smejca píše:
no a daval jsi jim za to neco? Mne se nikdo na nic neptal a pak prisel, ze to udelal rychle at zaplatim. Kdyby treba tavolal predem a rekl jasne podminky a ja souhlasil, proc ne. ALe takhle to je divne a nefer...
tO JE NA KRIMINÁL...
Astra G a Tigra Rio Verde

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 24 led 2008, 14:58

smejca píše:
Cidla píše:za nic nikomu neplať. jeho platí pojišťovna a ty si platíš pojistku tak proč by si za to ještě platil!!!!!! To je jeho práce a pokud ji dělá špatně a může si dovolit říct o úplatek tak je někde něco špatně
No take se mi do toho nechce...A asi mu nic nedam. Jen doufam, ze mi neco neprovede...lidi jsou svine
Tak si na něj stěžuj nic tím nezkazíš..upozorníš na sebe a na něj a oni si tvůj případ alespoň pohlídají jestli tam je vše jak má!

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 24 led 2008, 14:59

To Melodie: asi byste se kolego na dotyčného měl podívat co je to zač jestli máte přístup do těch vašich systémů! Tohle je fakt sviňárna...

smejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smejca » 24 led 2008, 15:02

Cidla píše:
smejca píše:
Tak si na něj stěžuj nic tím nezkazíš..upozorníš na sebe a na něj a oni si tvůj případ alespoň pohlídají jestli tam je vše jak má!
No asi tam nebude vse jak ma. Rika, ze zaridil, ze jsem dostal vic penez nez jsem mel. jenze to ja nezjistim. Navic nevim kolik a navic jsem se ho o to neprosil...

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 24 led 2008, 15:07

Kecá ti...

smejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smejca » 24 led 2008, 15:49

Cidla píše:Kecá ti...
No dobra nedam nic :-)

Melodie

Příspěvek od Melodie » 24 led 2008, 16:01

Cidla píše:To Melodie: asi byste se kolego na dotyčného měl podívat co je to zač jestli máte přístup do těch vašich systémů! Tohle je fakt sviňárna...
NEJSEM KOLEGA, ALE KOLEGYNĚ, COŽ JE MYSLÍM Z FOTKY ZŘEJMÉ. BEZ ČÍSLA PU NIC NEZJISTÍM.
Astra G a Tigra Rio Verde

Odpovědět