Ahoj lidi, v brzké době bych rád koupil Zafiru 1.8, r.v. 2001-2002,naftu nechci, najedu cca 15 tis. za rok a odrazuje mě i povinné ručení.. Chtěl jsem se zeptat, zda jsou nějaké,,špeky,, na které je třeba dát si při koupi zafiry pozor,co by mě mohlo překvapit, nebo co je drahá položka, která jde při koupi zkontrolovat. Dále by mě zajímalo, při kolika kilometrech se dělají u 1.8 motoru rozvody a jestli někdo z Vás nezná neautorizovaný kvalitní servis v okolí Brna.
Díky všem a a't Vám to jezdí!!
Koupě zafiry
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim ze vymenit kazdych 60t bude mensi investice nez to kdyz se ti to pak pokaka...peterxxx1 píše:Nééé, rozvody sa vymieňajú pri 120 tis km, mám zafiru už rok, maximálna spokojnosť až na malé zaváhanie serva počas chladných štartov, teraz je to už OK
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kde si zobral 120tis?Ja mam v serviske ze boli menene pri 58000km(v nemecku) a mam 107000km teda este neakych 5-10tis km a budem menit.Pri kupe som nemenil(98000) a auto mam uz takmer tiez rok.peterxxx1 píše:Nééé, rozvody sa vymieňajú pri 120 tis km, mám zafiru už rok, maximálna spokojnosť až na malé zaváhanie serva počas chladných štartov, teraz je to už OK
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t