Tak bajkeři, co chystáte na novou sezonu, něco nového na stávající kolo, nebo dokonce kolo nové? Koukal jsem, že jsou zajímavý ceny nových kol, nic méně já se spokojím jen se seřízením svého horáka.
Ja vybiram naky good pneu krome letnich na auto tak i na moje kolo, jezdim prevazne silnice ale obcas i do terenu takze zadnej supervzorek nepotrebuju, ted tam mam naky slupky na kterych je ale zase vse citit jako bych jel na favoritovi, takze nejaky rozumny kompromis
milosh píše:Ja vybiram naky good pneu krome letnich na auto tak i na moje kolo, jezdim prevazne silnice ale obcas i do terenu takze zadnej supervzorek nepotrebuju, ted tam mam naky slupky na kterych je ale zase vse citit jako bych jel na favoritovi, takze nejaky rozumny kompromis
Ahoj, jo docela dobre, ale me to moc nejelo. Vsichni tam jeli , jak splaseni. Asi podle toho kone, co bezel proti nam. To bylo docela drsne. Pak jsem se dozvedel, ze 3 lidi zramoval. Trat pekna. A jedes Buchlovky? 7.6.? Ja uz su prihlaseny. www.juvacykloteam.cz
No tak jase take zapojim,ja jsem jezdil zavody tzv. Bicross jeto takova rezba mezi zavodnikama kdo driv dorazi do cile ale urcite to znate a kolo jsem mnel GT. Cruiser
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....