Nastavení sklonu světel
Nastavení sklonu světel
Prosím o radu. Nevíte náhodou někdo o někom, kdo by v Praze spravoval zařízení sklonu př. světel. Taková černá krabička s motorkem je to. Popřípadě, nevíte co to může na vrakáči stát? Mám Astru G. Díky!!!
- Reklama
co presne na tom mas rozbity? zkusel si zezhora pomoci imbusu nebo co tam je tocit ? jestli nemas treba jako ja jen rozjety to umelohmotny kolecko, to je oprava na chvili jde o to jestli kdyz tim tocis se ti toci to zeleny ozubeny kolecko a v nem se toci ta tycka nebo se ta tycka netoci a to kolecko se jen protaci?
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
To je právě ono, že nevím, co s tím. Když zapojím motorek na 12 voltovou baterii, tak se normálně točí. Točí se i když připojím na kontakty tištěného spoje baterii, ale nefunguje při normálním připojení v autě. Divný je to, že na tom samém připojení funguje motorek z druhého světla, ale tenhle ani na jednom.
Vyžuji tohoto threadu, protože mám podobný problém
Taky mi nefunguje nastavování skolu světlometů - otočím knoflíkem a nic - ale nevím kde hledat chybu. Dělá to už od koupě, světlomety jsou imho nejníže co to jde, takže je v noci vědět velké prd.
Kde může být problém? Nastavení nefunguje u obou světel a pojistka je ok... třeba kde mám najít nějakou kouzelnou krabičku co ovládá obě dvě světla?
Taky mi nefunguje nastavování skolu světlometů - otočím knoflíkem a nic - ale nevím kde hledat chybu. Dělá to už od koupě, světlomety jsou imho nejníže co to jde, takže je v noci vědět velké prd.
Kde může být problém? Nastavení nefunguje u obou světel a pojistka je ok... třeba kde mám najít nějakou kouzelnou krabičku co ovládá obě dvě světla?
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821