Sraz v Praze ( Letňany ) a nyní s rautem => 12-13.04.2008
- Reklama
No to je ten camp co jsem myslel http://www.nakorabe.cz/cz_3-restaurace.php?cat=2 nicméně teď jsem tam velmi předběžně volal a restaurace by byla pro akci otevřená i mimo sezonu a pro mimopražský i s možností individuálního ubytování. Záleží jak se rozhodneme .
Mobil : 602318645
Tak jakozto organizator se poustim do dalsiho levelu a trochu vse rozvedu. Predem budu rad za vasi spolupraci, pripominky a aktivitu a hlavne hojnou ucast. Ted jsem mluvil s druhym organizatorem Defendrem a dohodli jsem se na trech moznostech.
1. Sraz 15:00 Letnany. POkec, diagnostika, cca 18:00 konec.
2. Sraz 15:00 Letnany, pokec, diagnostika, cca 18:00 start kolony smer kemp Na Korabe. Zde zranice, pokec, piti, volna zabava atd. Vecer/v noci konec a odjezd ucastniku (jak nacham na vas - auto/taxi/bus).
3.Sraz 15:00 Letnany, pokec, diagnostika, cca 18:00 start kolony smer kemp Na Korabe. Zde zranice, pokec, piti, volna zabava atd. Pote prespani v kempu(hlavne pro mimoprazske, ale ja tam taky klidne prespim..musime drzet pri sobe). Rano odjezd.
Tak udelam hlasovani a hlasujte a samozrejme piste piste at vime co si myslite. Snad timto nalakame jeste nejake mimoprazske ucastniky Jimak muzete rovnou psat kolik vas prijede..tj jesli berete manzelku, deti, milenku, pritelkyni, 2 pritelkyne, tetu, babicku..atd
A hlavne musime ukazat kratkym zobakum, ze srazy umime dalat taky
1. Sraz 15:00 Letnany. POkec, diagnostika, cca 18:00 konec.
2. Sraz 15:00 Letnany, pokec, diagnostika, cca 18:00 start kolony smer kemp Na Korabe. Zde zranice, pokec, piti, volna zabava atd. Vecer/v noci konec a odjezd ucastniku (jak nacham na vas - auto/taxi/bus).
3.Sraz 15:00 Letnany, pokec, diagnostika, cca 18:00 start kolony smer kemp Na Korabe. Zde zranice, pokec, piti, volna zabava atd. Pote prespani v kempu(hlavne pro mimoprazske, ale ja tam taky klidne prespim..musime drzet pri sobe). Rano odjezd.
Tak udelam hlasovani a hlasujte a samozrejme piste piste at vime co si myslite. Snad timto nalakame jeste nejake mimoprazske ucastniky Jimak muzete rovnou psat kolik vas prijede..tj jesli berete manzelku, deti, milenku, pritelkyni, 2 pritelkyne, tetu, babicku..atd
A hlavne musime ukazat kratkym zobakum, ze srazy umime dalat taky
- Zdeněk Lbc
sem pro 2, a klidne i pro 3 ale jelikoz to mam blizko domu tak se snad nejak domu dostanu v pozdnich hodinach takze sem urcite pro gril a tak prijedu bud sam nebo s pritelkyni, ale to kdo vi (jestli se ji bude chtit ), zatim hlasim jeden clovek, jo uz se tesim
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Jenom to trošku upřesním, takže při variantě :
1- by se asi končilo, až to většinu přestane bavit a rozjedem se k domovům
2- by se asi odjíždělo z Letňan nejpozději v 17:30, jelikož by restaurace byla zamluvena (chápej otevřena pro naší akci, jinak je mezi sezonou a to duben je, pouze do 15:00) od 18:00 a končilo by se stejně jako při variantě 1 s tím, že lze individuálně zajistit nocleh ( zřejmě pro mimopražské )
3- by se z Letňan odjiždělo co nejdříve ( cca. mezi 16:00-17:00 ), aby se rozjel gril, ubytovali se ti co chtějí a mohla začít volná zábava pod širým nebem do pozdních nočních hodin ( pití a jídlo na gril, zřejmě z vlastních zdrojů - upřesni bych dle domluvi s vedením campu ).
Takže se nějak vyjádřete k těmto návrhů, jelikož v jednotě je síla
1- by se asi končilo, až to většinu přestane bavit a rozjedem se k domovům
2- by se asi odjíždělo z Letňan nejpozději v 17:30, jelikož by restaurace byla zamluvena (chápej otevřena pro naší akci, jinak je mezi sezonou a to duben je, pouze do 15:00) od 18:00 a končilo by se stejně jako při variantě 1 s tím, že lze individuálně zajistit nocleh ( zřejmě pro mimopražské )
3- by se z Letňan odjiždělo co nejdříve ( cca. mezi 16:00-17:00 ), aby se rozjel gril, ubytovali se ti co chtějí a mohla začít volná zábava pod širým nebem do pozdních nočních hodin ( pití a jídlo na gril, zřejmě z vlastních zdrojů - upřesni bych dle domluvi s vedením campu ).
Takže se nějak vyjádřete k těmto návrhů, jelikož v jednotě je síla
Mobil : 602318645
No to mi děláte pěknou čáru přez rozpočet. Tak teď mi poraďte jak mám hlasovat.Já osobně bych byl klidně pro variantu číslo 3, ale na Proseku mám Ségru tak bych mohl spát i u ní, to by byla varianta číslo 2 a za prvé moje paní do našich miláčků tak zapálená néni tak by určitě brala variantu číslo 1. Tak a teď babo raď nebo někdo jinej.
OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )
( PRODÁM )
- Princ William
ja myslim za asi nebude odvazana ale prisla mi celkem fajn tak se ji to asi taky libit bude. nazornej priklad je Lubos a Zdenek...mozna i nekdo jinej ale ted nmi to honem nenapada.....v kazdem pripade jsem urcite optimista a ne pesimista no a uvidime jak to dopadne.....osobne hlasovat asi nebudu nebot kazda varianta mi vyhovuje....ale zatim jsem spis pro cislo 1 i kdyz kempy miluju ale musi se setrit.....prece jen toho v 1/2 polovine ci spise v 2/4 roku se to srazama jen hemzi a mam chut se zajet i podivet do OV...... to bude jizda astram zdarSweet píše:No to mi děláte pěknou čáru přez rozpočet. Tak teď mi poraďte jak mám hlasovat.Já osobně bych byl klidně pro variantu číslo 3, ale na Proseku mám Ségru tak bych mohl spát i u ní, to by byla varianta číslo 2 a za prvé moje paní do našich miláčků tak zapálená néni tak by určitě brala variantu číslo 1. Tak a teď babo raď nebo někdo jinej.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
OK....nech pani doma...snad to pro jednou pochopi a spi v kempu..ja jako prazak tam taky asi prespimSweet píše:No to mi děláte pěknou čáru přez rozpočet. Tak teď mi poraďte jak mám hlasovat.Já osobně bych byl klidně pro variantu číslo 3, ale na Proseku mám Ségru tak bych mohl spát i u ní, to by byla varianta číslo 2 a za prvé moje paní do našich miláčků tak zapálená néni tak by určitě brala variantu číslo 1. Tak a teď babo raď nebo někdo jinej.