pěkný interiér to pucuješ každý den co
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
pěkný interiér to pucuješ každý den co
Samothe píše:synologic píše:pavlikjaa píše: pěkný interiér to pucuješ každý den co
Marky píše:Uz jsi si Synologicku konecne vzpomnel, kde jsi koupil ty chromove krouzky kolem ovladacu topeni? Vsude maji hlinik a ten nechci a na original irmscher se porad necitim.
Už mám nachystaný kýbl plný zázračných tablet, tak už to bude OK.Marky píše:To Martin22> diky za tu Carbonii, ale potrebuji chrom pouze kolem topeni, protoze mam njoy a samotne krouzky nemaji.
To synologicku> dobra otazka co stoji original irmscher! Prave jsem to nasel a je to 846Kc, coz je o hodne min nez si pamatuji staly a asi nema cenu hledat nahrazku.
PS: delej neco s tou hlavou.
jj to som si vsimol, chcel som len povedat ze by som ich rad videl na Astre, co sa mi uz vlastne splnilo...synologic píše:Kdyby jsi pořádně četl, tak by jsi zjistil, že je to na Astru G, ta fotka je pouze ilustrační.Chavron píše:Akurat ze tam su na trojkovom Golfe, chcelo by to priamo obrazok z Astry![]()
mužeš prosím poradit , jak jsi je vydloubl ven? taky chci ty mřížky vyměnit ale šroubovákem se mi do toho moc nechcedaneczek píše:tak sem je koupil a už jsem to nandal, byla to dřina, chtěl sem s tím praštit. první byla nejhorší a další už šly. ale výsledek stojí za to! super!
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |