Rada ke koupi alu kol
-
- Kontaktovat uživatele:
Rada ke koupi alu kol
Čaute Opláci, chci si koupi nové elektrony 15" 5x110 na můj stříbrný caravan. Cena max do 9.500,-Kč. Jestli o něčem víte tak mě upozorněte. Dikes Laďa
2.0 DTI 16V, 2001 CDX, CARAVAN Z147
- Reklama
http://www.mako-carstyling.com/index2.php?menu1=disky . Já si tam vybral také sadu 15" alu disků celkem za 5980Kč ( byly k nim samozřejmě středové pokličky, středící kroužky a šrouby )...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
vyber si typ a pak to hod sem www.zbozi.cz a serad si to podle nejlevnejsiho a uvidis ze vyse zminovane odkazy na tom nejsou prave nejlepe s cenou...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:vyber si typ a pak to hod sem www.zbozi.cz a serad si to podle nejlevnejsiho a uvidis ze vyse zminovane odkazy na tom nejsou prave nejlepe s cenou...
Tak to s tebou nesouhlasím.
-
- Kontaktovat uživatele:
alu kola
Tak ty které se mi líbí stojí v těch odkazech víc, než když zadám typ do vyhledávače na seznamu a vyjedou mi ceny. Třeba DEZENT F a RONAL LZ. Laďa
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: alu kola
Tak z tech ronalu je myslim lepsi vyber nez ten tvuj ale samozrejme at si na auto da kdo chce co chceLysek Vladimír píše:Tak ty které se mi líbí stojí v těch odkazech víc, než když zadám typ do vyhledávače na seznamu a vyjedou mi ceny. Třeba DEZENT F a RONAL LZ. Laďa
http://www.ronal.cz/kola/?mod=catalog
a toto je vyborny web, lepsi nez zbozi ze seznamu - http://www.nejlepsiceny.cz/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
alukola
Samozřejmě, že nová řada Ronal kol je hezčí, ale taky dražší a na tu cenu 2.300,-Kč se nedostanu ani náhodou. L
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: alukola
Kup si posledni cislo tuning magazinu tam je inzerat na vyprodej alu kol a zacinaj od 1500kcLysek Vladimír píše:Samozřejmě, že nová řada Ronal kol je hezčí, ale taky dražší a na tu cenu 2.300,-Kč se nedostanu ani náhodou. L