Sportive Astra 2,0 DI Caravan...
- Reklama
Ju tak ty budiky semi libi ty shanim
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Dlasi pekny sportive a i stejna barva
A jak koukam jsem tu asi jedinej kdo ma s toudle vybavou okna v el.
K tem budikum taky jsem premyslel o jine barve ale nevim jak by to svitilo cele cervene nevim nevim a taky by se v tom nejspis ztracely rucicky... Leda zkusit bile ledky aby to nebylo tak do "zluta".
A ta palka je mazec,jak v Mafii
A jak koukam jsem tu asi jedinej kdo ma s toudle vybavou okna v el.
K tem budikum taky jsem premyslel o jine barve ale nevim jak by to svitilo cele cervene nevim nevim a taky by se v tom nejspis ztracely rucicky... Leda zkusit bile ledky aby to nebylo tak do "zluta".
A ta palka je mazec,jak v Mafii
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
Honza:Diky za chvalu..No ono tie sportivy su malo v elektrike..No ja som tiez rozmyslal presne ako ty ze dam biele..ale co ja viem ako to bude vyzerat..farebne su predsa len farebne..Este som rozmyslal ze si dam otackomer a tachometer na modro a palivomer a teplomer na cerveno..ak by to tak islo...len neviem ako by to vyzeralo...Co myslis..
Inac mas peknu astricku aj ty hlavne tie anjelske ociska tam seknu jak prdel na serbel..tie by som chcel aj ja..
Inac mas peknu astricku aj ty hlavne tie anjelske ociska tam seknu jak prdel na serbel..tie by som chcel aj ja..
Teraz bude trošku OTsportive píše:Nazdarek Srsen..Na tych fotkach nieje lak lesteny..bolo to len umyte..ale potom som ho lesil a este pozime ho chcem vylestit niecim kvalitnym..A ty si tiez Zilina??JA som to daval robit v trnovom..cena 3 000,- myslim ze dobra cena ci??A co na zraz do ostravy pofrcis??
Som z KNM, už som bol na jednom zraze v Ostrave, aj v Brne. Ale do Ostravy sa chystám, a možno aj do Milovíc. Potom sa môžme dohodnúť a ísť spolu.
Tie folie su fakt za dobru cenu kua. Mňa vyšli 4.500,-
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
No ja poidem do ostravy na ten co je v juni...No jasne mozme sa potom dohodnut a ist spolu..spravime kolonu dvojclennu:D:D a ty skym ides??ja s kamaratom...A ake mas ty folie..Ja mam sungard zevraj su to nejake americke a ze su kvalitne..no neviem..ale cena dobra...Sršeň píše:Teraz bude trošku OTsportive píše:Nazdarek Srsen..Na tych fotkach nieje lak lesteny..bolo to len umyte..ale potom som ho lesil a este pozime ho chcem vylestit niecim kvalitnym..A ty si tiez Zilina??JA som to daval robit v trnovom..cena 3 000,- myslim ze dobra cena ci??A co na zraz do ostravy pofrcis??
Som z KNM, už som bol na jednom zraze v Ostrave, aj v Brne. Ale do Ostravy sa chystám, a možno aj do Milovíc. Potom sa môžme dohodnúť a ísť spolu.
Tie folie su fakt za dobru cenu kua. Mňa vyšli 4.500,-
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já teda nevím ... Ale to jsou 17"ky ? Přijde mi to malý na 17"sportive píše:Ludia som to nevydrzal a musel som to skusit aj ked bez gumy ale neodolal som...PRidal som foto tak kuknite..Co poviete bude to dobre.??Uz aby bolo teplo:-)
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Honza su to 17tky na 100 percent..Ono sa to zda lebo tam neni guma a je to na zdvihaku..tak to tak pripada...ja hodim potom foto ked to uz bude obute ale tak neodolal som..Dufam ze to bude dobre...Uvidime no..Honz@ píše:Já teda nevím ... Ale to jsou 17"ky ? Přijde mi to malý na 17"sportive píše:Ludia som to nevydrzal a musel som to skusit aj ked bez gumy ale neodolal som...PRidal som foto tak kuknite..Co poviete bude to dobre.??Uz aby bolo teplo:-)