Oprava výfukového spoje
-
Oprava výfukového spoje
Ahoj všem mám menší problém,měnil jsem komplet výfuk na Astře vše proběhlo v pořadku až na jednu věc.Mezi prostředním dílem a dílem jak je katalyzátor mi to netěsní,vše sem potřel těsnící pastou,chvíli to drželo,ale časem se pasta vydrolila a ted to uniká mezi těmi výřezi na středním díle.Nevíte někdo prosím jak odstranit závadu?Díky moc předem Opel AstraG r.v 98 X16Xel
- Reklama
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám ten samý problém na tom samém motoru po té samé výměně nyní. Taky jsem to zatěsnil lepidlem a přesně jak píšeš, ve výřezech netěsní. Budu muset sehnat takovou tu sponu s jedním šroubem, která je plná a široká, nebo budu muset někde nechat stočit z nerezu pásovinu a dát ji pod tuhle sponu co mám, tedy dvě U-čka stahované dvěma šrouby.
- Princ William
hele ja bych to zas az tak neresil....stejne to nikdy nebude tesnit dokonale tak to rovnou na ferovku zavarte v tech drazkach..... a nebo to znova sundejte prihnete to a nasedte at to jde ztuha..... ale vetsinou to bejva dost zrezle tak si dejte bacha at to neupadne..... pak dejte tu uckovou sponu se zavitama
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Re: Oprava výfukového spoje
kup pastu na výfuk a zaplácej to zase sítím a maš postaráno na další dva roky udělal jsem to samé a jeto vpoho držíteHbitý Panter píše:Ahoj všem mám menší problém,měnil jsem komplet výfuk na Astře vše proběhlo v pořadku až na jednu věc.Mezi prostředním dílem a dílem jak je katalyzátor mi to netěsní,vše sem potřel těsnící pastou,chvíli to drželo,ale časem se pasta vydrolila a ted to uniká mezi těmi výřezi na středním díle.Nevíte někdo prosím jak odstranit závadu?Díky moc předem Opel AstraG r.v 98 X16Xel
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011