Mám malý dotázek - bude ještě v dohledné době možnost objednat triko s nickem?... Koukám, že poslední příspěvek tady je z doby, kdy jsem svou Astřičku teprve poznával...
Ivanhoe67 píše:Mám malý dotázek - bude ještě v dohledné době možnost objednat triko s nickem?... Koukám, že poslední příspěvek tady je z doby, kdy jsem svou Astřičku teprve poznával...
Když se nasbírá alespoň 10 zájemců, tak to nebude problém.
Ivanhoe67 píše:Dobrá... tak to se začínám modlit... a chceš deset zájemců, nebo zájem o deset triček? Já osobně bych vzal 2...
Nutnost je alespoň 10ks triček.
Ale mohl bych to spojit s tímhle tématem : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... d1b51ab320 a kdyby byl zájem i o hrnky, které už nejsou, tak těch trik tolik být nemusí.
Klidně přijimám i nové motivy na hrnky.
Ivanhoe67 píše:Cha! Tak v tom případě bych bral i hrneček... A když i s novými motivy - tak bych chtěl s kombajnem - a 2x... Šlo by to? Si vymejšlim, co?...
Nevadí... snad nejsem poslední a jedinej, komu to triko chybí... určitě se pár lidí najde, až si v pondělí pustí NET v práci a zjistí, že takový pěkný triko by se jim hodilo... a že kafe z toho správného hrnku bude určitě chutnat mnohem líp...
Když bude jinak barevné triko, tak bych měl taky zájem o 1KS a s hrnkem bych vzal zasejc HTB 1KS
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Třeba místo černé barvy dát jinou... Už jedno černé mám z minula, kdy zde byly také moderátory Vojta a Manli... Klidně bych si i připlatil
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
AstraMan píše:Třeba místo černé barvy dát jinou... Už jedno černé mám z minula, kdy zde byly také moderátory Vojta a Manli... Klidně bych si i připlatil