Středový displej rádia
Středový displej rádia
Zdarvím všechny a chci poprosit o radu.
Kupuji teď astru G a nefunguje jí displej na středovém panelu. V Autě je neoriginální autoradio. Je možné, že by na displeji nebyla ani venkovní teplota, čas atd.? Auto má podle prodejce i počítač a když displej nic neukazuje je možné to zjistit? Je někde tlačítko na měnění funkcí?
Existuje třeba nějaká nejčastější závada? Špatný kontakt a nebo něco takového? Netušíte kolik na vrakovišti může displej stát?
Kupuji teď astru G a nefunguje jí displej na středovém panelu. V Autě je neoriginální autoradio. Je možné, že by na displeji nebyla ani venkovní teplota, čas atd.? Auto má podle prodejce i počítač a když displej nic neukazuje je možné to zjistit? Je někde tlačítko na měnění funkcí?
Existuje třeba nějaká nejčastější závada? Špatný kontakt a nebo něco takového? Netušíte kolik na vrakovišti může displej stát?
- Reklama
JJ, když nevidíš na tachu KM tak to bude pravděpodobně poťák. Jinak při vypnutých světlech musí svítit.(i KM)Defender píše:A když rozsvítíš svetla, tak se ti rozsvítí I palubovka? Já jen že se mi tohle na začátku stalo taky, stazené podsvícení všech budíků až na doraz . Ovládání PPC je na pravé páčce, z boku tam máš 2 tlačítka na ovládání a nulování.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
To mě taky napadlo. Auto je přivezené z Německa a němci jsou líný... tak to bude třeba jen to. Manželka má opel corsu a nesvítil jí při koupi celý středový sloupec... a bylo to jen žárovkamaburčak píše:zezadu toho displeje jsou dvě žarovky,jedna mě praskla a pulka toho displeje taky nesvítila tak jestli to nebudou jen žárovky
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že je to doplňková výbava. Ten displej se blbě shání, ale pokud je potmě celý tak to budou žárovky nejspíš, kdyby jen nějaké vadné body, tak do 1000kč se to dá opravit..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Majitel v německu byl 55 ročník tak myslím, že podsvícení asi nezkoušel. Astra má najeto 130 a o rozumných kilometrech nikdo nepíše. Jinak auto je absolutně v originálním stavu bez známky "tuningu".COBEIN píše:Kolik má najeto ta astra? Já jsem ještě neviděl že by astra měla najety rozumné kilometry a už ji nesvítily žárovky v displeji. Nevím co s tím je ale spíš bych řekl že ten majitel v německu zkoušel nějaké změny v podsvícení a hoci čo sa mu neudalo.