jaká ďoura?....takhle jak to je na fotce tak to je origoPluhař píše:téda hm,byla tam ďoura v tom deklu žejo
RED&BLACK... X18XE1 3dv
- Reklama
no tak až dneska dostala astřička umytí a hned sem nechal udělat i olej dal sem castrol magnatec 10w40 a filtry a koukal sen na to zadní kolo co mi trošku dře a lanovody to nedělaj tak bud hryzlá deska nebo váleček zjištoval sem ceny válečku a těsnění tak 800,- váleček a 200,- těsnění a příští tejden to budem dělet i se zadníma deskama tak sem zvědavej jo a svícení abs a tc se taky vyřešilo vyčistily a prostříkli sme kontakty
Yanku, musím ti pochválit masku hahaha,....protože mám stejnou a ani jsem si toho na srazu v Milovicích nevšim.YANEK píše: no tak až dneska dostala astřička umytí a hned sem nechal udělat i olej dal sem castrol magnatec 10w40 a filtry a koukal sen na to zadní kolo co mi trošku dře a lanovody to nedělaj tak bud hryzlá deska nebo váleček zjištoval sem ceny válečku a těsnění tak 800,- váleček a 200,- těsnění a příští tejden to budem dělet i se zadníma deskama tak sem zvědavej jo a svícení abs a tc se taky vyřešilo vyčistily a prostříkli sme kontakty
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
To jo, musím ti jí pořádně prošmějdit, abych získal inspiraci..... hlavně teda kola bych bral nějaký, ale bohužel na ně pořád nezbejvá....YANEK píše: no já jo to neva za 14 dní jí uvidíš naživo
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
To znám, my zas předěláváme barák a to korunky tečou taky jiným směrem než do auta....YANEK píše: no mě povídej z hypotékou už mám asi i po čalounění sedaček na tenhle rok
Ale po dlouhým čase jsem ji dopřál alespoň opěrku (područku), když na nic jinýho nezbejvá....M&R píše:Tak to Ti nezávidim. Já předělávám jen jednu bytovou jednotku v RD, většinu si dělám sám a taky bych brečel, co do toho sypu. To by bylo krásnejch věcí na autíškuOťas píše:
To znám, my zas předěláváme barák a to korunky tečou taky jiným směrem než do auta....
-
- Kontaktovat uživatele: