jak často měnit u benzínáka palivový filtr?
jak často měnit u benzínáka palivový filtr?
přeji krásný večír,rád bych se optal,jak často měnit u benzínáka palivový filtr?v knize jak na to je filtřík vyobrazený,popsaný postup výměny,ale kdy je třeba tak učinit tam nejsem schopen najít,má to naběháno 50 tisíc,zda to někdy někdo měnil bohužel nevím,děkuji za radu.
manli2- oddělenné téma
manli2- oddělenné téma
- Reklama
ps.ještě dotaz,chytrá kniha,to je servisní kniha s plánem ůdržby a intervalů výměn?já jí bohužel mám v němčině,hodila by se serviska v češtině ale k vozům z r.99,nevíš jak jí sehnat? takhle nevím kdy co hlídat měnit.Vojta píše:v chytrý knize je že prej každejch 60tis ale myslim že když ho vyměníš na 50tis tak nic nezkazíš
na straně 15 je plán údržby a žádnej filtrTOMHAJ píše:no jen podotikam,ze na strane 15 je vyobrazen filt na naftaka a myslim,ze uzivatel se ptal na benzin,ne?? Kdyztak me vyvedte z omylu. ...jinak take uvazuji o vymene na mem benzinaku...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
nacvakávací systém je super. Tuhle operaci jsem zvádl za tmy v Praze na silnici, když mi odpoledne volala žena, že jí to nejede - cuká. Byl to filtr, najeto na něm 55tis a vypadal že už se rozsype celej. A hlavně byl zas***ej, tak nepuštěl palivo. Doporučuju jak píše Vojta už po 50tis. vyměnit.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100