V čem? Začne to dřív topit? těžko..prohřeje se mi rychlejí olej? já myslím, že ne...spermin píše:to proto, že pojíždím po OV A max 7 km. projeď to při -8 a poznáš rozdíl
Výměna termostatu - foto
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja to mam do prace 6km a uz tak po tech 3 funi teplej vzdousek
No nexie mi teda topila rychleji (byla to 1.5 8V) pokud to ma vliv...
No nexie mi teda topila rychleji (byla to 1.5 8V) pokud to ma vliv...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
já nevím..nějak to nechápu jak se může rychleji prohřát motor, když přes chladič stejně nic neteče (při správné fci termostatu) a to o té výdrži to mi neleze na mozek už vůbec....spermin píše:motor a výdrž kamaráde, motor
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
a co prochlazení proudícím vzduchem, princip lednička, a timto o tomto končím. Můžem dát řeč na srazu.Salám píše:já nevím..nějak to nechápu jak se může rychleji prohřát motor, když přes chladič stejně nic neteče (při správné fci termostatu) a to o té výdrži to mi neleze na mozek už vůbec....spermin píše:motor a výdrž kamaráde, motor
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Na http://mjauto.cz/ taky nic?
mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti a tuším že sídlí někde na moravě.
mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti a tuším že sídlí někde na moravě.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
prave vcera som vymenil termostat, kupil som ho v elite za 270,-Sk, vymena ma stala cca 20 minut pri svetle celovej lampy. predtym mi rucicka ukazovala najvia nieco cez 80 stupnov, teraz akuzaje tych spravnych cca 88. a o tom horucom vzduchu, ked zapnem kurenie ani nehovorim, z coho vyplyva, ze aj auto zacne skor kurit )
Tak nakonec to dopadlo tak,že mi poslala ta firma HQ mail,že už nemají. Zkusil jsem volat do té Kroměříže jak někdo psal,tam řekla,že už není. Po chvíli volala zpět,že volala výrobci a že maj poslední,ale že je to jen na vlastní riziko a že to není schválený. No jsem zvědavej,co mě dojde tou poštou,bo chtěla jen rok výroby. Žádný označení motoru.
Astra G 2.0 DTi caravan
Záleží jak to padá,jestli to spadne o pět stupňů tak je to normální,ale jestli to jde k padesáti tak je ten termostat volný v tom tělese a proudí přes něj voda okolo i když je zavřený,je to trochu ale stačí to. Já jsem to vyřešil tak že jsem ho z obou stran zalepil silikonovým tmelem,pozor nedávat moc aby ti něco neucpal.
Výměna Termostatu
Přátelé, tak jsem pročetl jak na výměnu termostatu. Mohl bych to i zvládnout,ale nevím jestli existuje na můj motor X16XEL vůbec pouze ta vložka.
Zatím jsem obvolal OPLA a Auto Georg a v Oplu i s přírubou 2150,-
a v Georgovi 1380 taky.
Jak píšete jen o těch vložkách, tak máte většinou jiné motory nebo se mýlím?
Zatím jsem obvolal OPLA a Auto Georg a v Oplu i s přírubou 2150,-
a v Georgovi 1380 taky.
Jak píšete jen o těch vložkách, tak máte většinou jiné motory nebo se mýlím?
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
Kupoval sem ted na www.olejspol.cz
Na 1.8 16V 85kW (X18XE1) rv98 mají
Můžete si objednat buď celý komplet QTH 526 K .............3509,- Kč
nebo vložku QTH 600 K ............................................................301,- Kč
koupil sem jenom vložku, cena i z poštou 381Kč, do 2dnů přišlo. O víkendu se ho vrhnu vyměnit
Na 1.8 16V 85kW (X18XE1) rv98 mají
Můžete si objednat buď celý komplet QTH 526 K .............3509,- Kč
nebo vložku QTH 600 K ............................................................301,- Kč
koupil sem jenom vložku, cena i z poštou 381Kč, do 2dnů přišlo. O víkendu se ho vrhnu vyměnit