Green Queen- X14XE 5dv.
- Reklama
www.autodoplnky.cz cena 690kč + poštovné 100kč
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
Re: Tak ještě jedna osvícená
zdravím,každopádně pěkná,ale ten fotograf umí,krásné fotečky,je vidět,že ví kdy to cvaknout,moc hezké.R.A.Y. píše:
zdravím tě,již jsem na ně také koukal,chci se ale optat,jak s montáží?musí ta přístrojovka nutně ven,jak se to tam přidělá,děkuji za informaci.R.A.Y. píše:www.autodoplnky.cz cena 690kč + poštovné 100kč
asi do toho půjdu,tedy jestli to nebude složitý,já nevěděl,jak tam je to sklo uchycený,jsem doufal,že jde sundat bez odpojení a vyndání celé přístrojovky,se nedá nic dělat,jinak fotograf jsi dobrej,dobře načasováno,astrulka vypadá skvěle.R.A.Y. píše:2 pepca no pokud se ti podaří sundat plexi bez toho aniž bys sundal přístrojovku tak jo,ale mě se to nepovedlo.Pošlu ti postup jak ji sundal kdybys chtěl.Zdarec Jo a ten fotograf jsem já
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Klido ten postup dej sem, prip. na astra web ktery uz do konce tydne snad pojede, at mame naky navodyR.A.Y. píše:2 pepca no pokud se ti podaří sundat plexi bez toho aniž bys sundal přístrojovku tak jo,ale mě se to nepovedlo.Pošlu ti postup jak ji sundal kdybys chtěl.Zdarec Jo a ten fotograf jsem já
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet