problikávání dálkových světel
problikávání dálkových světel
mám problém s páčkou dálkových světel.po vypnutí blinkru mi problikávají dálková světla, docela mě to štve, protože na každýho nechtěně blikám.jo a špatně mi funguje světelná houkačka.
Umíte mi někdo poradit?????
Umíte mi někdo poradit?????
Holcman Pavel
Opel Astra 2,0 Di 16v
Opel Astra 2,0 Di 16v
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Nechám ti starší originál za 500.- a vyberu ještě nejlepší co budu mít. Ale mám jen bez tempomatu. S tempomatem jsou vždycky rachle pryč. Roman 777620300 Brno
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Dávejte si bacha na ty páčky, měl jsem problém v seknutém relé, ale omylem jsem si myslel že to je zaseklou pačkou tak jsem koupil v kelly pačku chtěl namontovat a hold páčka měla úplně jiný konektor, naštěstí mi dali penízky z5, tak jsem jel do opla tam měli tu mou ale za cca1300 tak jsem ji vzal zkusil a dalkové svítili porad, tak přišlo na relé tak bacha na konektory
- vasekpetr1
Já měl ten samý problém, který se začal projevovat po výměně volantového hřídele (vysypané ložisko) v servisu. Zjistil jsem špatně nasazenou gumovou prachovku (harmoniku) na vlastní páčce. Po jejím otočení o 90° se už závada neprojevila.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Dneska se mi stalo, že při problikávání protijedoucího neosvětleného auta (dělám to velmi často) mi zůstaly viset dálková světla. Resp. světelná houkačka a né ani snad páčka, jako relé. Asi po 500stech metrech jsem zastavil, vypnul zapalování a dálkáče furt septnuté - takže skutečně houkačka. Začal jsem přemýšlet že vytáhnu pojistku abych mohl pokračovat v jízdě a najednou cvak, relé odeplo a zase všechno funguje tak jak má. A to jsem to po zbytek jízdy zkoušel jak blázen a v poho. Zajímavé, že?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Někdo (myslím Melody) to tady už řešil... bylo to relé... kup nové... je to pár kaček.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."