Opel_EPC 3.01 v češtině
- Reklama
Instaloval jsem Opel EPC 3 ale po spuštění se mi nezobrazuje celá vnitřní část prohlížeče, tam kde je Model, Skupina Dílčí část a obrázek, vždy v té spodní části něco chybí, viz obrázek. Zkoušel jsem to jak v internet exploreru tak i ve Firefoxu. Samozřejmě že IE Tab mám nainstalován. Pokud chci zvětšit obrázek tak ho musím přepnout na celou obrazovku, jinak bych viděl jen polovinu obrázku. Proto se chci zeptat jak vám to funguje a pokud dobře, tak jak to mám nastavit aby se to zobrazovalo celé.
Tak jsem si to z toho ruského webu taky stáhl, v pohodě to instalovalo, pak si to vyžádalo CD 2, tak jsem to v daemonu prohodil, z toho to instalovalo dál a na konci to píše: Vložte prosím médium CDGMGEU1 do CD mechaniky E:/ a pro pokračování zvolte OK. Tak to v daemonu zase prohodím za CD1 ale píše mi to tohle pořád dokola. Nevíte co s tím?? (E:/ mam virtuální mechaniku)
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
[quote="riders"]navod:Rozbalíš zabalene soubory(OPEL.EPC.3.01_2006.Disk1.rar).Dostanes nekolik souboru ty sloučíš v total commanderu předpokladam ze ho temeř každy ma:).Označíš první soubor (OPEL.EPC.3.01_2006.Disk1.001) a v Total commanderu das sloučit.Otevřeš to pak treba přes daemon tools a instaluješ.Zabalil jsem to takhle protože jsem to chtel puvodne uploudovat nekam jinam a tam je omezena velikost souboru.atd
pokud to udělám, jak píšeš. musím rozbalit oba soubory, pak musím sloučit soubory v obou rozbalených adresařích, zahlási mi to sloučení proběhlo O.K. jakmile je ale sloučím, vzniknou tím opět dva .RAR soubory, disk1 a disk 2, ty už mě ale nejdou rozbalit, hlásí to chybu...
pokud to udělám, jak píšeš. musím rozbalit oba soubory, pak musím sloučit soubory v obou rozbalených adresařích, zahlási mi to sloučení proběhlo O.K. jakmile je ale sloučím, vzniknou tím opět dva .RAR soubory, disk1 a disk 2, ty už mě ale nejdou rozbalit, hlásí to chybu...
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
No tak to jsme na tom stejně, dokud jsem jel na E6, tak pohoda, jakmile se mi natáhne E7, tak mám okna neúplný... Takže jedu v E6 EPC, a na netu serfuju přes Firefox.Effe píše:Já jsem se musel vrátit k Exploreru 6,tam to jede OK.V sedmičce a Mozille se mi nezobrazovaly obrázky vůbec ani přes instalovaní pluginů.
END
Nevím jak je to aktuální , ale stáhnul jsem si to z Rapidu a když to rozbaluji tak mi to zahlásí chybu že v tom prvním je chyba Je tam něco špatně ??? nebo je chyba u mě ???riders píše:navod:Rozbalíš zabalene soubory(OPEL.EPC.3.01_2006.Disk1.rar).Dostanes nekolik souboru ty sloučíš v total commanderu předpokladam ze ho temeř každy ma:).Označíš první soubor (OPEL.EPC.3.01_2006.Disk1.001) a v Total commanderu das sloučit.Otevřeš to pak treba přes daemon tools a instaluješ.Zabalil jsem to takhle protože jsem to chtel puvodne uploudovat nekam jinam a tam je omezena velikost souboru.atd
pro druhy dotaz je to program na elektronicky katalog nahradnich dilu na opel.Vsechny auta...
díky
2 Solik: moc diky, mas dobry skutek
2 Pavlis: instaloval jsem pod WinXP s SP2 a vse OK. Samo ze pres daemon403-x86.exe s aktivnim sd4hide.exe
2 Pavlis: instaloval jsem pod WinXP s SP2 a vse OK. Samo ze pres daemon403-x86.exe s aktivnim sd4hide.exe
Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
EPC 3.1 verze 12/2007. Má někdo zájem?
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]