Výměna katalyzátoru
Výměna katalyzátoru
Poradí mi někdo kdy by se měl měnit katalyzátor, pokud vůbec někdy? Mám najeto 170000 Km
Astra G 1.4 16V Caravan 98
X14XE
X14XE
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
katalyzator
zdar, prave sa tiez zamyslam nad rovnakou temou - moj katalyzator je v pomerne na pohlad nahrdzavenom (narezavelym) potrubi (r. 1998) a z jednej strany pocuvam vymenit, z druhej ze netreba... Samemu sa mi do kupy momentalne nechce, ale vobec netusim po akom case sa zvyknu katalyzatory vymienat
- Princ William
No hlavně si musíš dávat pozor na to když jezdíš do značkovýho servisu na roční prohlídky aby ti třeba někdy vyměnili vzduchový filtr, aby se ti podívali na motor jestli náhodou nebere o 11% víc paliva a nespaluje se tahle bohatá směs částečně i v katalyzátoru, jestli funguje lambda sonda jak má. Taky si rozmysli komu svěřit auto do opravy. Jesli nějakej rádoby servisman nedá do motoru podezřelej olej a nedá ho tam o 3/4 litru víc. Tahle souhra všech okolností mi připravila trable s výměnou katalyzátoru už po 75 000 km. Naštěstí jsem dostal tip na šikovnýho mechanika, kterej to dal dohromady za dobrou cenu.
<b>Ve víně je pravda ...ale ve kterém</b> P.S. Když koštuju - neřídím <a href="http://www.spunty.com">www.spunty.com</a>
-
- Kontaktovat uživatele: