![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ve městě +- 8l/100 km, mimo město to jde ve dvou lidech i za 5,7 (předpisová jízda...žádnej závod...)
...jinak běžně cca 5,9l - 6,3l/100 km podle PC...
ja verim protoze jezdim s podobnou spotrebou na to ze je to 1,8 tak spotreba uplne paradni. samo ze kdyz ji zacnu davat na dalnici tak to poleze nahoru bez vetsich potizi tam mam 180 hnedJocker píše:To milosh: já mám pohádky rád, ale když nevěříš tak počítej 484,6km za 35,89l......(128km Hranice-Brno, 135 Brno-Hranice, 80 Hranice-olomouc a zpět...to bysme meli jizdu p dálnici - 130-140km/h, zbytek bylo po brně většinou dopoledne a odpoledne ve špičce...)
Když jsem byl na konci října v itálii - Brno-Benatky-Cortina deAmpezzo - Brno - 1714 km tak spotřeba byla 6,38 - jeli sme dve auta a nehnali sme to vic jak 110-120..pokud nevěříš tak zde klidně vyvěsím kolik a kde litru jsem bral...
no pokud bys jezdil porad po meste mluvil bys jinak, samo ze ty dalky to dost stahnou.Zdeněk Lbc píše:Zimní spotřeba, cca 2 700 km, průměr 7,1l/100 km. Tento týden cesta do Olomouce, Brna, průměr 6,346l/100 km. Já jsem spokojen, maximálně!
Ale joo..dá se v zimě dostat do osmičky i po městě..je to asi tak šulnul- zima, anebo léto s klimou..město kolem těch 7,5 vyjde skoro vždyckymilosh píše:no pokud bys jezdil porad po meste mluvil bys jinak, samo ze ty dalky to dost stahnou.Zdeněk Lbc píše:Zimní spotřeba, cca 2 700 km, průměr 7,1l/100 km. Tento týden cesta do Olomouce, Brna, průměr 6,346l/100 km. Já jsem spokojen, maximálně!
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |