loketní opěrka
- Reklama
jsi mně dostal,přesně ti to potvrdím až zítra večír,ale takhle mám pocit že to je ve stejné výšce,jestli budeš v Milovicích,tak se přesvědčíš,Jarda se taky zajímal,ten se jukne již zítra,jinak k těm držákům,jsou to normální plastový elka,přiděláš je na dno opěrky,a pak z boku do tunelu,ale mám pocit,že by se to dalo vyřešit i jinak,ještě něco jsem menšího vzrůstu,sedadlo mám tudíž vejš,a opěrka je na tunelu,a vejška vyhovuje,nevím jak sedíš vysoko ty,když bych seděl níže,tak bych měl opěrku již vysoko,no to je různé.Marky píše:V jake vysce to mas, kdyz nepouzijes ty drzaky? Chtel bych to mit ve stejne vysce co je operka na dverich.
Ty fotky jsou teda dost nekvalitní? Co je to za materiál, koženka, nebo nějaký ten potah, co je na sedačkách?pepca píše:asi takhle,je to především ta samá,je dražší než ty univerzálky,to jo,ale k věci,ta faktura co přišla,ta obsahovala dvě položky,opěrku jako takovou,ta byla kolem 1400,no a další jsou ty dva držáky,asi 250,ty jsem ale nepotřeboval,přidělal jsem jí přímo na tunel,ty držáky jsou jen když jí chceš uchytit výše,chtělo by to zavolat,zda to jde bez držáků zaslat,komplet to je ta výsledná cena,jinak má dva ůložáky a je sklopná.Marky píše:Pepco jak je to prosim Te s tou cenou, na zacatku pises ze Te stala 1400 a u Tveho odkazu ji maji za 1750Kc. Je to porad ta stejna nebo ji zdrazili? Jinak jak pises a podle fotek vypada fakt dobre.
Astra Caravan 1,7dti, 2002, Y17DT
no je to materiál,podobný jako sedadla.Mattej píše:Ty fotky jsou teda dost nekvalitní? Co je to za materiál, koženka, nebo nějaký ten potah, co je na sedačkách?pepca píše:asi takhle,je to především ta samá,je dražší než ty univerzálky,to jo,ale k věci,ta faktura co přišla,ta obsahovala dvě položky,opěrku jako takovou,ta byla kolem 1400,no a další jsou ty dva držáky,asi 250,ty jsem ale nepotřeboval,přidělal jsem jí přímo na tunel,ty držáky jsou jen když jí chceš uchytit výše,chtělo by to zavolat,zda to jde bez držáků zaslat,komplet to je ta výsledná cena,jinak má dva ůložáky a je sklopná.Marky píše:Pepco jak je to prosim Te s tou cenou, na zacatku pises ze Te stala 1400 a u Tveho odkazu ji maji za 1750Kc. Je to porad ta stejna nebo ji zdrazili? Jinak jak pises a podle fotek vypada fakt dobre.
- Princ William
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
no pokud to je ta naslapana co tam meli vystavenou jak jsem tam byl naposledy tak na ni maji vsichni slevu 20% protoze ted ma opel na vybrane nahradni dily akci,ale nikdo nevi ktere ty nahradni dily sou..ja dostal slevu treba na vsechny sterace ale zpet k veci...je uplne naslapana...ma posouvaci opernou cast dopredu, ulozny prostor, je odklapecu a buhvi co jeste...to jen tak od pohledu...ja mit trosku kacky tak ji beru okamzite vypadala uplne nehorazne dobre...R.A.Y. píše:Tak jsem volal do Opelu a říkali že do Astry G prodávají loketní opěrku.Cena je 1850kč. Nevíte někdo náhodou jak vypada? Mohl bych mít na ni slevu 20% . A to se vyplatí.....
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
No po tom co mi řekl M&R že vypadá jako ta ze Zubří,tak jsem si objednal tu ze www.spoilercentrum.cz a včera jsem ji nahodil a max. spokojenost.Je to ta samá co má "pepe".Večer budu mít fotky i s úložnýma prostorama.
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
Tak tady jsou fotky https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?p=12246#12246R.A.Y. píše:No po tom co mi řekl M&R že vypadá jako ta ze Zubří,tak jsem si objednal tu ze www.spoilercentrum.cz a včera jsem ji nahodil a max. spokojenost.Je to ta samá co má "pepe".Večer budu mít fotky i s úložnýma prostorama.
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
Mam ji odtamtud a jeste sem dal sroubek kdyz otevres popelnik vzadu a vyndas ho tak tam zasroubujes a pak ho tam vratis a ani se nehne teda meFathead píše:Chtěl jsem se jen zeptat těch, co mají loketní opěrku z Gumáren Zubří, jestli jste to přichytili 2 šroubkama (pro který tam jsou ty díry) anebo jste to chytli ještě někde vzadu? Ač jsem to hodně dotáhl, tak se mi zdá, že se to malinko kýve dopředu a dozadu. Měli jste stejný "problém"?
Vrtat nemusis ja tam mel k tomu sroubky 4 a chytil jsem to jen jednim nic nevrtal je to meky jen sroubujes:-)Fathead píše:Ááá Já si říkal, že ty 2 šroubky tam budou asi málo Chtěl jsem to chytit ještě dvěma někde vzadu po stranách, ale do popelníku to bude asi nejlepší. Díky za radu, už bych těď utekl z práce vrtnout dírku a šroubovat