Demontáž světla
Demontáž světla
Hojte vsici.
Mel bych dotaz na kohokoliv znalého demontáže přední levé lampy. Předpokládám, že se mezi vama určitě někdo najde Mi tam nepatrně teče a pak se mlží Tak sem se pokusil o demontáž marně. Pak jsem teda silikonoval kde to šlo, opět mlha Tak budu muset lucernu vyměnit. Poradíte
A zrovna jestli někdo o nejaké čiré, schopné, volné neví...
Díky a mějte se
Mel bych dotaz na kohokoliv znalého demontáže přední levé lampy. Předpokládám, že se mezi vama určitě někdo najde Mi tam nepatrně teče a pak se mlží Tak sem se pokusil o demontáž marně. Pak jsem teda silikonoval kde to šlo, opět mlha Tak budu muset lucernu vyměnit. Poradíte
A zrovna jestli někdo o nejaké čiré, schopné, volné neví...
Díky a mějte se
- Reklama
lampa je na třech vrutech, 2 nahoře co sou vidět a jeden zespoda, musíš si lehnout pod auto a natáhnout se pod nárazník a nebo nárazník sundat, do světel nezatejká ale bejvá špatně nasazená gumová krytka žárovky
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
zdravím,tak jsem dneska měl tu čest se juknout též na ty gumy,jste vlastně napověděli,jenže mně se rosilo světlo pravé,samozřejmně neseděla guma ani u jedné žárovky,jen ten přístup,nic moc,nevím jak kdo z vás,ale já musel shodit vzduchový filtr,tu krabici,ještě povytahovat ty eletrikářské spojky,no a pak jsem se tam s rukou dostal všude,se nedivím že ty gumy nikdo nenasadil,asi ten přístup,levá parabola dobrá,k té se dá dostat,no již je to uděláno,tak,děkuji za nápovědu
No nevím, jestli to bude ještě aktuéélní, ale něco ještě přidám do fóra kolem zaroseného světla.PIKI píše:A vyschlo ti uz celkom??
S těmy gumy kolem žárovek-to je pravda. Ale mi se to rosilo potom i tak. Pak jsem náhodou zjistil,že jsem asi omylem drbnul do nějaké odmlžovací krátké gumové trubičky a ta,která je normálně dolů, byla nahoru. No a tama to pěkně kapkalo a kapkalo. Přetočil dolů a suchoučko.
Uf. Tot´ fše, to jen kdyby to někomu pomohlo.