klimatizace

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Jiří Lupínek

klimatizace

Příspěvek od Jiří Lupínek » 17 říj 2006, 20:11

Ahoj lidičky. Mám Astru 1.6 16V, 1998 a nekonečnej problém s klimoškou. Měnil jsem kompresor, po čase chladič klimošky. A stejně mi to přestalo fungovat...Nevíte náhodou někdo, v čem bývá nejčastější problém???Náplň je čerstvá, cca 2 měsíce. Může být chyba v elektrice nebo jenom prostě ta náplň někde utíká??? Tlačítko klimatizace se rozsvítí, ale to je všechno...klima se ani nesepne, což by bylo jinak slyšet. Dík moc, Jirka :lol:
Červenej drak

Reklama

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 13 lis 2006, 13:06

uz se to tu take resilo,ale vymenil jsi toho dost...Co pruchodnost dedeni?Dochlazovac je ok?Myslim chladic,ktery je pred kabinovym filtrem. Dira muze byt samo take,ale to asi po netu nezjistime,taktez s elektrikou(cidlem) ti nepovim.Kompresor sepne?

Jiří Lupínek

Re

Příspěvek od Jiří Lupínek » 14 lis 2006, 09:10

Ahoj. Díkas za Tvoji odpověď :wink: Je pravda, že se mi zřejmě nesepne kompresor. To klasické cvaknutí není slyšet... Už jsem ho jednou měnil. Byl jsem nucenej koupit jeden kousek z vrakáče, protože vyšel o dost levnějc. Roční záruka mi vypršela těsně před tím, než se mi to znovu podělalo!!! No nevím. Myslíš, že za to může např. nějakej kraťásek v elektrice nebo pojistka??? Docela mě vadí, že kontrolka klimošky svítí, ikdyž to nefunguje! Zkusím to hodit auto-elektrikářovi, snad něco zjistí. Měj se, čus 8)
Červenej drak

Odpovědět