-m1lanové Gečko X16XEL-
-m1lanové Gečko X16XEL-
Tak toto je ona... moja astrička som s ňou spokojný, zatial ma nesklamala, mám ju rád
Opel Astra X16XEL Sportive
- vyrobená bola v roku 1998
- keď som ju kúpil mala už najazdené 145200km, no bola vo výbornej kondícii
- pred nedávnom sme oslavili 170000km, stále super kondička
Takže takto vyzerala keď som si ju doniesol
Interier je stále naozaj zachovalý, všetko čistučke
Výbava:
- el. okná, vyhrievané a el. nastavovateľné zrkadlá, nastaviteľný volant, sedačky sportive, 4x airbagy, CDR500, hmlovky, 16" alu disky Opel a na zimu sú vždy pripravené 15" plecháče, dodatocne zatvaranie okien na DO,..
Úpravy
- ako prvé som si namontoval hmlovky, mal som predprípravu, takže pohoda
- ďalej nasledovali 16" alu a biele blinkre
- zapáčili sa mi čierne stĺpiky
- zohnal som chýbajúce mriežky medzi hmlovkami
- zadovážil som si hasičák
Nejaké momentky
Plány do budúcnosti
- tempomat
- palubný počítač
Opel Astra X16XEL Sportive
- vyrobená bola v roku 1998
- keď som ju kúpil mala už najazdené 145200km, no bola vo výbornej kondícii
- pred nedávnom sme oslavili 170000km, stále super kondička
Takže takto vyzerala keď som si ju doniesol
Interier je stále naozaj zachovalý, všetko čistučke
Výbava:
- el. okná, vyhrievané a el. nastavovateľné zrkadlá, nastaviteľný volant, sedačky sportive, 4x airbagy, CDR500, hmlovky, 16" alu disky Opel a na zimu sú vždy pripravené 15" plecháče, dodatocne zatvaranie okien na DO,..
Úpravy
- ako prvé som si namontoval hmlovky, mal som predprípravu, takže pohoda
- ďalej nasledovali 16" alu a biele blinkre
- zapáčili sa mi čierne stĺpiky
- zohnal som chýbajúce mriežky medzi hmlovkami
- zadovážil som si hasičák
Nejaké momentky
Plány do budúcnosti
- tempomat
- palubný počítač
Naposledy upravil(a) m1lan dne 14 bře 2010, 21:18, celkem upraveno 14 x.
- Reklama
Má tady vůbec někdo Astru v této barvě, která má nárazníky v stejné barvě jako zbytek karoserie??? Mě připadá že i tato má tmavší nárazníky Nebo je to snad nějaký optický klam???
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Jenže já ty rozdíly třeba u sebe a i u některých vídím i v skutečnosti To v tom případě klame nejen fotoaparáty, ale i oči
Milana
Moje ( na dveře nekoukejte, ty jsou podlě mě určitě tmavší )
Milana
Moje ( na dveře nekoukejte, ty jsou podlě mě určitě tmavší )
Není to žádný klam záleží na podkladu barvy, na karoserii je světlý podklad a na nárazníku je podklad černý(plast).AstraMan píše:Má tady vůbec někdo Astru v této barvě, která má nárazníky v stejné barvě jako zbytek karoserie??? Mě připadá že i tato má tmavší nárazníky Nebo je to snad nějaký optický klam???
Kdyby byla pořádná vrstva laku tak bys rozdíl v odstínu nepoznal..
Již bývalá Astřila....
m1lan: jj dveře řidiče mám měněné z jiné Astry a kryt zrcátka je ještě tmavší než ty dveře... Takže mám na autě celkem 3 druhy stříbrné, což je i v barvách opel myslím 3 druhy
Stand: to bude pravděpodobně ono... Protože u Astry jsem si toho všimnul defakto nejvíce, třeba na stříbrných ochcávkách jsem si toho nevšimnul S jednou občas jezdím a ta to rozhodně takhle znatelně nemá Nojo hold nejlepší je si vše nalakovat buď sám a nebo u toho být Díky za objasnění
Stand: to bude pravděpodobně ono... Protože u Astry jsem si toho všimnul defakto nejvíce, třeba na stříbrných ochcávkách jsem si toho nevšimnul S jednou občas jezdím a ta to rozhodně takhle znatelně nemá Nojo hold nejlepší je si vše nalakovat buď sám a nebo u toho být Díky za objasnění
No ja si myslim ze Stand to vysvetlilStand píše:Není to žádný klam záleží na podkladu barvy, na karoserii je světlý podklad a na nárazníku je podklad černý(plast).AstraMan píše:Má tady vůbec někdo Astru v této barvě, která má nárazníky v stejné barvě jako zbytek karoserie??? Mě připadá že i tato má tmavší nárazníky Nebo je to snad nějaký optický klam???
Kdyby byla pořádná vrstva laku tak bys rozdíl v odstínu nepoznal..
no a toto je najviac vidiet na striebornej farbe alebo to je vidiet aj nejakych inych farbachAstraMan píše:m1lan: jj dveře řidiče mám měněné z jiné Astry a kryt zrcátka je ještě tmavší než ty dveře... Takže mám na autě celkem 3 druhy stříbrné, což je i v barvách opel myslím 3 druhy