Pitman's Vectra C 2.2 GTS
Pitman's Vectra C 2.2 GTS
1.4, 16V, 67kW, r.v.1999, 70000km, klima
Tak co? Líbí?
Jinak mám ještě nové clonítko s šachovnicí a nápisem "Astra limited edition". Az budu schopen (ted jsem čerstvě po operaci menisku), tak auto umyju a nafotim.
Dalším problémem jsou kola. Dokud auto nemělo žádný tuning, tak to vypadalo dobře. Nyní už to ten vhled spíše kazí (řeklo mi to více lidí a já si to také myslím).
Jestli byste někdo měl zájem o tyto 15tky - ENZO CUP, 4*100 (jsou půl roku staré) i s gumama, tak dejte vědět.
Zároveň se chci zeptat jestli někdo neprodáváte 16tky ale spíše 17tky i s gumama. Díky
Tak co? Líbí?
Jinak mám ještě nové clonítko s šachovnicí a nápisem "Astra limited edition". Az budu schopen (ted jsem čerstvě po operaci menisku), tak auto umyju a nafotim.
Dalším problémem jsou kola. Dokud auto nemělo žádný tuning, tak to vypadalo dobře. Nyní už to ten vhled spíše kazí (řeklo mi to více lidí a já si to také myslím).
Jestli byste někdo měl zájem o tyto 15tky - ENZO CUP, 4*100 (jsou půl roku staré) i s gumama, tak dejte vědět.
Zároveň se chci zeptat jestli někdo neprodáváte 16tky ale spíše 17tky i s gumama. Díky
Naposledy upravil(a) Pitman dne 28 srp 2009, 17:25, celkem upraveno 16 x.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no zrcatka a lampy nic moc, jinak to de, ale napis naky tech. udaje
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
mno tak koukám, že tam fakt narvu z5 ty starý klasiký zrcátka
to já jsem taky na ty kola zvedavy....problem je ze 17tek s rozteci 4*100 zas tolik neni.....no ale urcite neco slusnyho sezenu...v bazarech bych mel neco najit.....
jinak na jaro bude jeste asi novy lazeny vyfuk a to clonitko, ktere uz tam je ted, akorat to neni nafocene
to já jsem taky na ty kola zvedavy....problem je ze 17tek s rozteci 4*100 zas tolik neni.....no ale urcite neco slusnyho sezenu...v bazarech bych mel neco najit.....
jinak na jaro bude jeste asi novy lazeny vyfuk a to clonitko, ktere uz tam je ted, akorat to neni nafocene
- Princ William
Zigi píše:Mas doma el.zrcatka origo Astra?Kdyby ti nahodou prebejvali,dej vedetPitman píše:mno tak koukám, že tam fakt narvu z5 ty starý klasiký zrcátka
Mam taky M3,ale manualy a nebavy me s tim porad hybat a kdyz mam el.ovladani,tak bych bral prave i ty zrcatka,co ty na to?
17" ALu neni ani moc 5x110,tak si z toho nic nedelej
No origo Astra mam, ale bez elektriky, takze ti asi moc nepomuzu ..krom toho jak to tady posloucham tak je tam asi fakt vratim ........s kolama to bude pakarna, ale verim ze sezenu...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
cus no me nezbejva nic jinyho nez souhlasit s tim ze ty kola a zrcatka to kazej, proti tem svetlum nic nemam to je na kazdym jaky ciry tam da, pripada mi ze vypadaj vsechny stejne
zbytek auta je ale pohoda dobrej lak ,zadny skrabance, mrizka a hlavne tuning positive jak rikala ovecka
este k tem kolum i 17" sou maly , mam je rok a chtelo by to 18ky ale jinak je to v pohode, lepsi nez nic nebo 14ky
zbytek auta je ale pohoda dobrej lak ,zadny skrabance, mrizka a hlavne tuning positive jak rikala ovecka
este k tem kolum i 17" sou maly , mam je rok a chtelo by to 18ky ale jinak je to v pohode, lepsi nez nic nebo 14ky
Miro.design píše:cus no me nezbejva nic jinyho nez souhlasit s tim ze ty kola a zrcatka to kazej, proti tem svetlum nic nemam to je na kazdym jaky ciry tam da, pripada mi ze vypadaj vsechny stejne
he ja mam ale 15 tky......mno 18tky uz mi prijdou trochu brutalni......17tky fakt budou stacit .....jinak jestli chces strelit ty 17tky tak sem s nima
-
- Kontaktovat uživatele:
ja souhlasim ze 17tky jsou tak nak v pohode... ty 18tky no... nevim myslim ze 17tky a snizit tak o tech 40mm je idealniPitman píše:Miro.design píše:cus no me nezbejva nic jinyho nez souhlasit s tim ze ty kola a zrcatka to kazej, proti tem svetlum nic nemam to je na kazdym jaky ciry tam da, pripada mi ze vypadaj vsechny stejne
he ja mam ale 15 tky......mno 18tky uz mi prijdou trochu brutalni......17tky fakt budou stacit .....jinak jestli chces strelit ty 17tky tak sem s nima
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
ja vim ze mas patnactky jen sem uvedl nejhorsi rozmer co de dat na astruPitman píše:Miro.design píše:cus no me nezbejva nic jinyho nez souhlasit s tim ze ty kola a zrcatka to kazej, proti tem svetlum nic nemam to je na kazdym jaky ciry tam da, pripada mi ze vypadaj vsechny stejne