Pár nových foteček jen tak pro radost...
módní HDR
a trochu klasiky...
eXp10itova Astra s OPLem na SPZ - X14XE 5dv.
Re: eXp10itova Astra s OPLem na SPZ - X14XE 5dv.
Naposledy upravil(a) eXp10it dne 19 zář 2009, 23:40, celkem upraveno 3 x.
- Reklama
Jednu z nich by si měl dát jako návrh na kalendář Jsou 1000X lepší jak ta co tam máš teď
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
tak to je jenom klamání (ne)přítele ...před uzávěrkoum tam bude to nej co dokážu vyfotit i kdybych měl dojet na severní pól
Hlavně sebou nezapomeň vzít ten správný fotoaparát Já s tím svým ikdybych se stavěl na hlavu, tak to nikdy nebude perfektní
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
Znám lidi co i s malým kompaktem s nominální cenou do 1000,- kč na aukru doakážou fotit takovým způsobem ke kterému se ani řádově nepřiblížím dneska, se mi například ze 120 fotek na 3 předem vytypovaných místech s předem promyšlenými kompozicemi povedlo vyfotit jedinou dobrou... tu zatím neukážu a hodím jí do nominací až pokud se mi zítra nepovede vyfotit nic lepšího v jiné lokalitě...
tím jsem chtěl říct že to co tady předvádím já je čirá amatéřina toho nejhrubšího zrna a profíkovi pokud dáš do ruky jakýkoliv střep z výprodeje tak ti vykouzlí třeba takovouhle nádheru
tím jsem chtěl říct že to co tady předvádím já je čirá amatéřina toho nejhrubšího zrna a profíkovi pokud dáš do ruky jakýkoliv střep z výprodeje tak ti vykouzlí třeba takovouhle nádheru