Defova bývalá Astřice - X16XEL 5D Hatch (foto str.1)
Defova bývalá Astřice - X16XEL 5D Hatch (foto str.1)
Takže jí sem taky konečně dám :
Astra 1,6 16V, výbava Comfort, r.v. 1998, koupena osobně v Německu roku 2004 a dovoz po vlastní ose z Lipska.
Výbava Comfort, 4x el. okna + el. vyhřívaný zrcátka, 4x bagy, 4x kotouče, pal.počítač, manuální klimatizace, originál alarm, centrál, dálkové ovládání, snížení podvozku o cca. 20mm.
Od koupě byly provedeny tyto změny "opravy" (nutnosti):
výměna předních brzdových kotoučů, zadní pouze stočeny o cca. 0,2 mm, výměna kompletních brzdových destiček, vzduchového filtru, rozvodů včetně vodní pumpy, výměna kladky drážkového řemenu, výměna zadních a předních tlumičů + zadních pružin, výměna středního a zadního dílu výfuku a dodána prozatimní koncovka, výměna kompletního zadního stěrače, již druhá výměna baterie (tentokrát zpět k originálu ), doděláno automatické zavírání oken na dálku (také již podruhé, ale tentokrát profesionalně zmáknutý, díky RomanoviK, Apíkovi a Trdlovi).
Různé opravy promáčklin a laku po parkování na ulici, co způsobili rozliční dementi, ať už neopatrností či naschvál, vám tu nebudu vypisovat, ale je toho dost.
Provedena výměna předních a zadních světel za N-Joy a následně za originální Xenony Hella, výměna komplet nárazníků za OPC (juchůůů), plánuju výměnu přední masky (a už vím přesně že za OPC), prahy v laku (provedeno), zadní křídlo kopii OPC (no to už si tak jistej nejsem), již nové 16" elektrony z Háčkový Astry (koupeno v Oplu v Němcích ).
Tady pár novějších obrázků
A zde aktuální fota
No a konečně s prahy v laku, teda na zimákách s poklicema
Nová klubová nálepka (vnitřní provedení)
Astřička dostala nový originál Xenon očíčka včetně elektroniky, je pravda že na jedno momentálně "nevidí", ale už se na tom pracuje
Tak už vidí na obě a takhle to vypadá
Dostala konečně origo i zadní OPC nárazník + pár fotek k dobru
Letos možná ještě nějaké drobnosti, možná sloupky na černo, otevírání kapoty, atd. a to bude tento rok vše
No neudržel jsem se a dneska koupil takovou drobnost za relativně dost peněz (i když samozřejmě všichni víme, že to stojí ještě podstatně víc ) takže už konečně OPC maska
A takhle to vypadá na zimákách letos
Tak trochu změny v interiéru, středový panel Irmsher, ručka + řadička, dříve měněny vnitřní chromové kličky dveří a nově opravený MID
Konečně dodělaná zadní druhá mlhovka
A konečně jsem trošku barevně upravil a nalepil i znak OPC
Tak a další malá změna, vyměnil jsem budíky za bílí (barva plastu grafit/černá) typ Sport a zřejmě i OPC, ale bez toho nápisu na nich, jsou sice ENG ale mně se to líbí, jen si na to budu muset zvyknout
(foceno večer s i bez blesku)
Tak a konečně OPC volant, takže takhle to teď vypadá v mojí káře
Astra 1,6 16V, výbava Comfort, r.v. 1998, koupena osobně v Německu roku 2004 a dovoz po vlastní ose z Lipska.
Výbava Comfort, 4x el. okna + el. vyhřívaný zrcátka, 4x bagy, 4x kotouče, pal.počítač, manuální klimatizace, originál alarm, centrál, dálkové ovládání, snížení podvozku o cca. 20mm.
Od koupě byly provedeny tyto změny "opravy" (nutnosti):
výměna předních brzdových kotoučů, zadní pouze stočeny o cca. 0,2 mm, výměna kompletních brzdových destiček, vzduchového filtru, rozvodů včetně vodní pumpy, výměna kladky drážkového řemenu, výměna zadních a předních tlumičů + zadních pružin, výměna středního a zadního dílu výfuku a dodána prozatimní koncovka, výměna kompletního zadního stěrače, již druhá výměna baterie (tentokrát zpět k originálu ), doděláno automatické zavírání oken na dálku (také již podruhé, ale tentokrát profesionalně zmáknutý, díky RomanoviK, Apíkovi a Trdlovi).
Různé opravy promáčklin a laku po parkování na ulici, co způsobili rozliční dementi, ať už neopatrností či naschvál, vám tu nebudu vypisovat, ale je toho dost.
Provedena výměna předních a zadních světel za N-Joy a následně za originální Xenony Hella, výměna komplet nárazníků za OPC (juchůůů), plánuju výměnu přední masky (a už vím přesně že za OPC), prahy v laku (provedeno), zadní křídlo kopii OPC (no to už si tak jistej nejsem), již nové 16" elektrony z Háčkový Astry (koupeno v Oplu v Němcích ).
Tady pár novějších obrázků
A zde aktuální fota
No a konečně s prahy v laku, teda na zimákách s poklicema
Nová klubová nálepka (vnitřní provedení)
Astřička dostala nový originál Xenon očíčka včetně elektroniky, je pravda že na jedno momentálně "nevidí", ale už se na tom pracuje
Tak už vidí na obě a takhle to vypadá
Dostala konečně origo i zadní OPC nárazník + pár fotek k dobru
Letos možná ještě nějaké drobnosti, možná sloupky na černo, otevírání kapoty, atd. a to bude tento rok vše
No neudržel jsem se a dneska koupil takovou drobnost za relativně dost peněz (i když samozřejmě všichni víme, že to stojí ještě podstatně víc ) takže už konečně OPC maska
A takhle to vypadá na zimákách letos
Tak trochu změny v interiéru, středový panel Irmsher, ručka + řadička, dříve měněny vnitřní chromové kličky dveří a nově opravený MID
Konečně dodělaná zadní druhá mlhovka
A konečně jsem trošku barevně upravil a nalepil i znak OPC
Tak a další malá změna, vyměnil jsem budíky za bílí (barva plastu grafit/černá) typ Sport a zřejmě i OPC, ale bez toho nápisu na nich, jsou sice ENG ale mně se to líbí, jen si na to budu muset zvyknout
(foceno večer s i bez blesku)
Tak a konečně OPC volant, takže takhle to teď vypadá v mojí káře
Naposledy upravil(a) Defender dne 07 úno 2015, 20:33, celkem upraveno 42 x.
Mobil : 602318645
- Reklama
Re: Defendrova Astřice 1,6 16V Comfort
Kolik si za ní v té době dal?Lipsko je můj revír.
A dalsi pekna astrice
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Takže díky za chválu, to potěší a přidal jsem ty slíbený fotky.
Naposledy upravil(a) Defender dne 31 črc 2007, 07:23, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
OPC nárazník je prostě epesní
Víc kW je víc kW, to neokecáš ....
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... 2064#82064
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... 2064#82064
Velice podarena, za kolik si sehnal OPC naraznik ?
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Sehnal jsem ho relativně levně, ale je to lítačka skoro přes celou republiku až do Polska, ale stejně jsem měl okolo cestu takže to zas nebylo tak hrozný.
Tady je výpis jak se to taky dá :
nárazník 2500.- náhoda - vrakovište
lakýrník 2000.- Říčany
2x mlhovka Valleo 1100.- Posko/Gliwice
mřížky, spodní plast a redukce na mlhy 3100 .- Opel Staiger
2x žárovka do mlhovek H11 600.-
Takže celkově to vyšlo na 9300.- plus nějaká práce, A TO SE VYPLATÍ
Tady je výpis jak se to taky dá :
nárazník 2500.- náhoda - vrakovište
lakýrník 2000.- Říčany
2x mlhovka Valleo 1100.- Posko/Gliwice
mřížky, spodní plast a redukce na mlhy 3100 .- Opel Staiger