Vase auta - prosba
- Reklama
Jsem tu nový, tak doufám že to ode mne nebude troufalé, ale nebylo by špatné přidat v tématu k danému názvu auta malou fotečku, ať hned každý ví s jakým autem má tu čest aniž by na něj kliknul. Málo kdy si pamatujem textové odkazy ale když už je tam nějaký ten obrázek dané káry, tak víme že toto jsme viděli a toto ne. No nebo to aspoň nějak rozdělit, tak už to tu bylo řečeno. Buď podle karosářských verzí nebo podle motoru.
Re: Vase auta - prosba
Skutek někam utek Asi jsem jeden z mála, kdo má nadpis tak jak to má být, co
Že by další úkol pro mě?
Že by další úkol pro mě?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
AstraMan: Cece ty se fakt nudis. Jinak prepsano.
To jsem si dovolil. Jsem si dovolil. Na ukázku. Ze své zahrádky, pár švestiček. Jestli se neurazíte.AstraMan píše:Skutek někam utek Asi jsem jeden z mála, kdo má nadpis tak jak to má být, co
Že by další úkol pro mě?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Tak už mám připravenou SZ, kterou budu posílat všem co nemají v pořádku nadpis svojí káry Jen musím vyčkat na odpověď, jak je to se SZ, viz. ZDE
Přeci jen 355 členů na obeslání není zrovna málo, ikdyž v Soukromé inzerci jich bylo více Ikdyž díky bohu, že tu galerii nemá všech 4273 členů To bych se asi uklikal k smrti, kdybych měl stejnou SZ posílat každému zvlášť
Přeci jen 355 členů na obeslání není zrovna málo, ikdyž v Soukromé inzerci jich bylo více Ikdyž díky bohu, že tu galerii nemá všech 4273 členů To bych se asi uklikal k smrti, kdybych měl stejnou SZ posílat každému zvlášť
Tak vzhledem k tomu, že jsem se dočkal pár nepříjemných SZ, tak raději šoupnu sem návod na změnu opravení názvu galerie Nerad bych někomu vnucoval tento nápad s tímto i dotyčného obtěžoval Zároveň ruším veškeré odeslané SZ týkající se tohoto tématu
Kdo bude chtít, může si název změnit. Kdo nechce, tak ať nechce
Kdo bude chtít, může si název změnit. Kdo nechce, tak ať nechce
AstraMan píše:Zdravím kolego,
Určitě sis všimnul, že probíhala větší akce v Soukromé Inzerci Konkrétně opravení nadpisů všech inzerátů na správný tvar, tak jak to má být podle Pravidel Inzerce
Nyní došla řada na sekci Vaše auta - ClubCars Můžeš si tedy prosím v této sekci přejmenovat nadpis své galerie tak, aby splňovala podmínky, které se kdysi probírali ZDE???
Jak má vypadat správný nadpis
- Správný nadpis by měl obsahovat kód motoru a typ karosérie
- Kód motoru nalezneš ve svém TP a nebo také ZDE
- Takže ve finále by správný nadpis měl vypadat např. takto Můj mazel Y20DTH - 3DV.
Jak si mohu změnit nadpis bez pomoci moderátorů / administátora
- V sekci ClubCars si najdeš galerii svojí Astry G a najedeš do ní
- V úvodní stránce galerie máš ihned v prvním příspěvku možnost volby UPRAVIT Tato volba se nachází v příspěvku úplně dole, viz. foto
- Po kliknutí na volbu UPRAVIT se ti objeví standardní stránka, jako když by si psal normální příspěvek Zde je možnost přejmenovat název inzerátu na správný tvar, viz. foto
- Nyní už jen klikneš na možnost ODESLAT a vše by mělo být v pořádku