Pitman's Vectra C 2.2 GTS
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pitman's Vectra C 2.2 GTS
Auto bez folii bych nechtel, ted uz se mi libi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
s foliama to vypada omnoho lepsie jak bez nesi jak vo vitrine
-
- Kontaktovat uživatele:
a kde máš ty fotky... ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Jaky fotky?
Pitman krasny GTSko...tiez som presiel z astry na GTS ale ty mas benzin ja som dal prednost nafte..
Ale mas to pekne..Tak vela km bez problemov..
Ale mas to pekne..Tak vela km bez problemov..
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Tak to je krasa, chvalim a tise zavidim
Dneska sem vzal do prace fotak a zachytil moji soucasnost + minulost na fotkach...
Naposledy upravil(a) Pitman dne 16 črc 2010, 13:21, celkem upraveno 1 x.
pekne fotecky i auticka jsou pekne bude s tebe neco
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
jak to řídíš oboje takhle z venku když volanty máš tam uvnitř
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
Tak Hoši,
cca před rokem jsem si dotáhl mojí Vektrunu a nastal čas malého bilancování. Napřed chci říci, že mě za ten rok nikde nenechala a až na výměnu vodní pumpy (cca před 14ti dny) žádný závažnejší problém nebyl. Přechod z Astry s motorem 1,4 na Vektru s motorem 2,2 byl takový malý šok. Auto táhne suprově. Dlouhodobou spotřebu mám 7,2l na 100 km. Je pravda že jezdím s lehkou nohou na plynu, ale když potřebuju tak to sešlápnu a Vektruna fakt jede. S předjížděním nemám problém. Celkově je to veliké a pohodlné auto takže oproti Astře rovněž velká změna. Vřele doporučuji všem, kdo chtějí změnit třídu auta. Co se týče financí myslím, že v Německu už dneska za slušný prachy seženete velkmi pěkné kousky. Proto, kdo přemýšlýte o Vektře ať už pred face liftem nebo po, neváhejte. Moje hodnocení je jednoznačne pozitivní.
Přikládám pár nedávno focených fotek.
cca před rokem jsem si dotáhl mojí Vektrunu a nastal čas malého bilancování. Napřed chci říci, že mě za ten rok nikde nenechala a až na výměnu vodní pumpy (cca před 14ti dny) žádný závažnejší problém nebyl. Přechod z Astry s motorem 1,4 na Vektru s motorem 2,2 byl takový malý šok. Auto táhne suprově. Dlouhodobou spotřebu mám 7,2l na 100 km. Je pravda že jezdím s lehkou nohou na plynu, ale když potřebuju tak to sešlápnu a Vektruna fakt jede. S předjížděním nemám problém. Celkově je to veliké a pohodlné auto takže oproti Astře rovněž velká změna. Vřele doporučuji všem, kdo chtějí změnit třídu auta. Co se týče financí myslím, že v Německu už dneska za slušný prachy seženete velkmi pěkné kousky. Proto, kdo přemýšlýte o Vektře ať už pred face liftem nebo po, neváhejte. Moje hodnocení je jednoznačne pozitivní.
Přikládám pár nedávno focených fotek.
Naposledy upravil(a) Pitman dne 20 zář 2010, 13:46, celkem upraveno 1 x.
jeste...
Naposledy upravil(a) Pitman dne 11 lis 2010, 19:06, celkem upraveno 1 x.